Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

inchidere centrala

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• inchidere centrala

Buna dimineata. Am un 200D din din 1993, si inchiderea imi face probleme. vreo idee din ce motiv nu deschide@

ai inchiderea originala?nu deschide sau nu inchide ?
    da mai multe detalii sa te putem ajuta

Comment

inciderea ii originala. partea de telecomanda nu.poate fi partea de vacum?

Comment

nici nu stiu unde sa caut unitatea de inchidere care ii montata(partea cu telecomanda). daca il inchid apasaind butonul de la usa ii OK, inchide tot, dar de deschis nu mai vrea. deja m-am chinuit o ora si nu sa deschis,totodata nu o pot deschide nici cu cheia.

Comment

ai incercat sa o deschizi si din alta usa? cea din dreapta sau portbagaj .unitatea de inchidere o gasesti sub bancheta din spate in partea dreapta.

Comment

mersi. din pacate nu se deschide de niciunde.

Comment

pompa se aude cum lucreaza cand ai dai comanda?

Comment

Originally posted by fercsi View Post
                nici nu stiu unde sa caut unitatea de inchidere care ii montata(partea cu telecomanda). daca il inchid apasaind butonul de la usa ii OK, inchide tot, dar de deschis nu mai vrea. deja m-am chinuit o ora si nu sa deschis,totodata nu o pot deschide nici cu cheia.

Daca apasand butonul de pe use masina se incuie asta inseamna ca sistemul vacuumatic functioneaza .Pompa de vacuum este asa cum a spus colegul Allecs_lungu subt bancheta spate ,modulul cu care o comanzi prin telecomanda posibil sa fie subt bord in stanga ,posibil sa aibe vre-o siguranta arsa .Telecomanda e ok ? ( baterie butoane etc ) .Daca masina a avut inchidere pe telecomanda de la inceput putin probabil sa o descui daca nu ai cheia ei deoarece broasca de la usa sofer sau cea de la portbagaj ( cele mai uzate la inchiderea prin cheie ) au cateii neuzati.

Comment

Working...
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF