Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Cateva probleme.

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cateva probleme.

Buna seara. Am si eu niste probleme.
    Prima ar fi ca motorul de la aeroterma nu-mi merge pe treptele I si II si cand dau pe 3 sau 4 are momente cand haraie urat de tot si mi se tot arde siguranta de la motor.
    A doua ar fi, am incercat sa fac un mic burnout si ciudat e ca mi se invarte doar roata din dreapta,oare de ce?

Deorece ai un diferential normal (open diff), ca sa se invirta ambele roti iti trebuie LSD ( limitead slip diff) sau ASD ( automatic slip diff). Daca vrei sa il schimbi trebuie sa te interesezi daca sau facut pentru modelul asta sau sa adptezi un differential LSD ca pentru ASD iti trebuie si sistemul hydraulic.
    Iarna pe zapada un differential LSD e bun daca pleci dupa loc sau conduci la deal cu viteze mici , la viteze mari sint probleme cind trag ambele roti si ambele patineaza sa te gasesti in sant e aproape inevitabil.

Comment

Motorasului aerotermei tale i-a sunat ceasul ( i s-au dus bucsile ) ca atare la frecarea care exista in el in treptele inferioare unde tensiunea e mai slaba nu se invarte iar in cele superioare face reclamatii ca trebuie sa il schimbi

Comment

Working...
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF