Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

info scaun dr fata

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • info scaun dr fata

    Stie cineva ce blocheaza scaunul dreapta fata in timpul mersului ?
    Daca nu se mai blocheaza are cineva prezumtiva solutie ?

    Multumesc

  • #2
    Referirea se face la faptul ca nu pot regla pozitia scaunului fata spate pentru ca pe traseu se blocheaza sau ca il plimb fata spate fara a putea sa il fixez intr-o anumita pozitie ?
    Scaunul e prins in podea in 4 suruburi de M8 cap 10 tot odata e bine de desfacut si sina culisanta de pe tunel (eventual oaresce cuple subt el daca are incalzire sau reglaje electrice),se scoate afara iar odata intors cu fundul in sus se pot afla motivele proastei functionari a culisarii (una din culisante e canelata iar o piedica actionata de manerul din fata il fixeaza in pozitia dorita

    Comment


    • #3
      Prima metoda: WD40 din belsug pe sine.
      https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament

      Comment


      • #4
        Multumesc Dlui Eugen ptr imformatie
        Nu am explicat eu bine !
        Problema mea este urmatoarea.Am un coupe care are scaunele din fata (spatarele)rabatabile;spaterele ar trebui sa fie fixe in momentul functionarii motorului,dar cel din dreapta nu mai este fix in timpul mersului
        Cum se poate repara ?

        Multumesc

        Comment


        • #5
          Daca nu ma insel spatarele la scaunele tale sint blocate pe sistem vacum , uita-te sub scaun sdupa un selenoid de vacum , si verifica conectoarele de cauciuc , cel mai bine e sa dai scaunul afara si ii faci si o curatenie pe sine WD40 cum spunea colegul nostru si ii ungi sina , dar in mare verifica sistemul de vacum , o pompa mityvac ar fi de minune poti verifica vacumul si poti aplica vacum la neboie .
          bafta.

          Comment


          • #6
            Multumesc razvy64

            Comment


            • #7
              As dori sa rectific un amanunt , WD40 nu unge , penetreaza si protejeaza impotriva umiditatii ( eu il folosesc pe arme) , ungerea e doar temporara dupa care dispare si lasa locul uscat, cel mai bun este vasilina cu Lithium cea alba daca gasesti pe undeva , deci dupa curatire putin aer sau cirpa sa cureti spalatura su vaselina ,,,e sfint asa , dar dupa ce ii dai de cap la selenoidul ala .
              WD40 = water displacing si contine 40 de ingrediente
              Last edited by razvy64; 11-01-2011, 23:05 PM.

              Comment


              • #8
                Mersi Razvy

                Comment


                • #9
                  Scaunele se blocheaza doar cu motorul functionand si cu usile inchise .

                  Comment

                  Working...
                  X
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF