salut, am si eu de luat o decizie si am nevoie de ajutor. am un 2300 benzina, si am cumparat-o cu gaz pe ea. anul trecut de la gpl, mi-a perforat membrana k-jetronului si am schimbat-o, mai nou, din cauza iac-ului ( daca poate sa imi spuna inca o data cine care este denumirea in romana ( popular ) a Idle Air control valve ( ca se pare ca nea` mecanicul meu nu stie care e valva de reglare a aerului la relantiu) si ce cod are, ca sa stiu dupa ce ma uit sa cumpar ), si recent cica imi curge benzina pe langa k-jetron, curge, adica am bagat 18 litri de benzina si am facut 60 km cu ei. in fine, ideea e ca am gasit un mecanic in bucuresti care cica i-ar da de cap, doar ca atunci cand i-am zis ca am si gpl pe ea si-a schimbat total atitudinea si mi-a zis ca el nu repara masini care au si gaz, etc.
si acum am nevoie de ajutor sa ma decid daca sa o fac pe benzina ( investitie de cateva milioane bune, care nu stiu cand o sa fac rost de ei), sau sa o reglez pe gaz si sa merg cu ea pe gaz ?
si acum am nevoie de ajutor sa ma decid daca sa o fac pe benzina ( investitie de cateva milioane bune, care nu stiu cand o sa fac rost de ei), sau sa o reglez pe gaz si sa merg cu ea pe gaz ?
Comment