Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Iluminare consola schimbator cutie automata W124 200D din 1995

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Iluminare consola schimbator cutie automata W124 200D din 1995

Buna seara !

La vremea cand am luat masina, am observat ca sunt duse cateva becuri de la iluminarea bordului si al consolei centrale. Iar la consola schimbatorului automatei e intuneric deplin.

La bord stiu cum am acces si la consola centrala la fel, dar referitor la consola schimbatorului automatei, ce e de facut ? Cautand pe net, ca aici pe forum nu am gasit nimic pe aceasta tema, am inteles ca iluminarea consolei schimbatorului automatei se face cu un fir de fibra de sticla, care probabil ar trebui sa-si ia si el lumina de undeva.

E greu de accesat acest fir, de unde pleaca, unde trebuie sa ajunga ca sa vad si eu literele alea si pe timp de noapte ? Exista ceva imagini sau vreo descriere step by step cu procedura de acces si depanare ?

Stima,

Dragos

Salutare! Ca sa ajungi la becul ce lumineaza litere trebuie sa demontezi lemnul din jurul manetei unde sunt puse si butoanele de la geamuri, are un surub sub mocheta aia sau dai cutia aia jos daca ai cutie intre scaune, dupa ce desfaci surubul ridici de el in fata sub scrumiera are 2 cleme care ies in momentul cand ridici de el.Iar plasticul de la maneta cel cu literele are 4 cleme pe margini si ridici de el si ai acces la becul care le lumineaza.Succes

Comment

Working...
    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF