Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Probleme rulment presiune

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme rulment presiune

Am un w124 250d si de cateva zile se aude un vaziit la motor,iar daca calc ambreiaju nu se mai aude nimic iam schimbat rulmentu pt ca celalalt era gripat.acuma seara l-am pus sus dar si acuma se aude putin,problema e ca rulmentu care l-am dat jos avea39mm inaltime iar cel care l-am pus acuma e mai scurt cu 35mm.
    Stie cineva de unde sa fac rost de un rulment de 39 mm??

Directia magazin cu rulmentul vechi in mana ...

Comment

Nu uita sa schimbi si rulmentul central , in engleza ii spune pilot bearing cel in care se infige axul cutiei.
      Si eu cred ca ti-a vindut un rulment de presiune pentru alta masina , dar te intreb , nu ai de unde sa gasesti o saiba de 3 mm ? nu ca ti-as recomanda dar daca NU gasesti sau e imposibil ar fi o solutie ?

Comment

Colegu despre ce rulment central vorbesti poti sa explici putin mai bine care e acela k nu imi dau seama!

Comment

E vorba de un rulment mic care e infipt in vibrochen - centrul volantei. Partea ascutita a prizei dinaintea nuturilor intra in acel rulment. Un rulment normal care nu e asa scump.
          Daca nu te descurci cu rulmentul de presiune, sau desteptii care ti-au dat piesa gresit, contacteaza-ma ca sa o identificam corect in programul original dupa seria de sasiu. Bafta.
          W 126 `87 300 SDL OM606 24v Automatic
          W 126 `86 300 SD OM617 Automatic
          W 124 `93 E250 D ex 300 D

- Bond - James Bond.
          - `Dullah - Abdullah.

Comment

Am dat comanda de alt rulment,si sper sa mil aduca azi.
            inainte ambreaju prindea jos de tot iar acuma cu rulmentul asta prinde chiar sus sus.
            Deci rulmentu original avea 39mm inaltime iar cel care lam pus acuma are inaltimea de35mm.

Comment

Colegu" nu stiu cum de ai dat cutia joe si nu ti-a sarit in fata ,
              Axul asta http://img683.imageshack.us/img683/3371/p2020008.jpg intra intr-n rument care daca se duce o sa-ti vibreze masina si nu stii de unde .
              Descrirea lui Leo este corecta.
              BAfta

Comment

Originally posted by razvy64 View Post
                Colegu" nu stiu cum de ai dat cutia joe si nu ti-a sarit in fata ,
                Axul asta http://img683.imageshack.us/img683/3371/p2020008.jpg intra intr-n rument care daca se duce o sa-ti vibreze masina si nu stii de unde .
                Descrirea lui Leo este corecta.
                BAfta
                Posibil sa nu se fi uitat prin volanta ,posibil sa nici macar sa nu fi desfacut placa respectiv discul de pe volanta iar in cazul asta e mai greu sa il vezi daca nu stii ca e acolo mai ales daca e capsulat si e la aceeasi ,,culoare" ca si volata din cauza prafului de ferodo face parte din peisaj

Comment

Working...
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF