Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Consum w124

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

a mea consuma destul de putin. w124 200 diesel e masina. Daca merg afara undeva la 80-100km/h ia 5 l/100km iar in oras nu trece de 7l/100km

Comment

Nu prea-mi vine sa cred ca ia a ta doar 5% in afara si 7% in oras... dar asa e cu soferii astia... toti au mers cu juma` de milion pana la Bucuresti sarind de 150/h.... never mind...

Comment

la 190 d motor de 2000cmc in pitesti imi ia cam 8-9 dar asta in forta, si la drum intins 6 ,asta la o viteza de 90 km ora..
        Mercedes w211 E220CDI
        Bmw e46 320 d 150 cp, 330Nm
        Mercedes w124 2.5 d 90 cp

Comment

250 D din'89 In oras cam 8% dar pt ca port 40siultimul mai ia si 10 daca ma straduiesc ,in afara am fost pina la Vatra Dornei (500 km dus intors la Iasi) si am ars un pic sub 30L adica cam 6% la 100-130 Km/h.
          Stefan

Comment

consum w124 300td ...

Salut,mi-am luat de vreo 3 zile un Mercedes W124 300TD 4matic si as fii curios la ce consum sa ma astept la el.Precizez ca are cutie automata.V-am salutat si va multumesc anticipat

Comment

Pentru informatiile legate de consumul de carburant iti recomand link-ul urmator:

In medie un 300TD 4matic diesel ia cam 9-10 l/100km

Comment

Cat consuma un W124 , E230 benzinar?

Salut, sunt nou pe forum, si as dori sa stiu aproximativ cat consuma un w124 cu motor de 2300 benzina? Mentionez ca am cutia de 4 viteze...

Comment

Amadeus, fara suparare...Cat de batraneste ai mers???

Comment

Dynamo, daca este cu injectie cum era al meu si in stare cum era al meu, niciodata nu o sa scada sub 8, si in oras sa nu te gandesti ca o sa fie sub 10 Dar sa nu te zgarcesti, eu tot timpul alimentam de la OMV, diferenta de pret este foarte mica cativa bani. O benzina mai proasta rezulta un consum mai mare...si pe viitor niste probleme

Comment

Originally posted by mmitrut View Post
                      Dynamo, daca este cu injectie cum era al meu si in stare cum era al meu, niciodata nu o sa scada sub 8, si in oras sa nu te gandesti ca o sa fie sub 10 Dar sa nu te zgarcesti, eu tot timpul alimentam de la OMV, diferenta de pret este foarte mica cativa bani. O benzina mai proasta rezulta un consum mai mare...si pe viitor niste probleme
                      apropo, ce benzina bagati cei cu motorarele de asa tip? eu am luat-o din '95 obisnuita de vreo 8 ani probabil si ii pun '99 sau ...astea de cifra octanica 100. unii zic ca nu e bine unii invers...care e adevarul, dar fara scupule privitoare la preturi si altele?

Comment

Originally posted by adibenny2005 View Post
                        Salut,mi-am luat de vreo 3 zile un Mercedes W124 300TD 4matic si as fii curios la ce consum sa ma astept la el.Precizez ca are cutie automata.V-am salutat si va multumesc anticipat
                        In oras undeva la 11-(13% cel mai rau caz) si afara de la 7% in sus depinde de viteza.
                        Cu S-ul nu te pui.

Comment

Eu cu al meu w124 200d si 5 trepte cu ultimul aprope plin (53l) am facut 925km dintre care 200urban si 725 extra. deci un consum de 5,7

Comment

consum w 124 benzina

salut,
                            imi poate spune cineva cat ar trebui sa consume un w 124 benzina, motor 2300, cutie manuala din 1992. oricum a mea are un consum astronomic ( fara sa "ma garbesc" ) si pe unde ar trebui umblat pt regalarea/reducerea consumului ?

Comment

Originally posted by godzy View Post
                              salut,
                              imi poate spune cineva cat ar trebui sa consume un w 124 benzina, motor 2300, cutie manuala din 1992. oricum a mea are un consum astronomic ( fara sa "ma garbesc" ) si pe unde ar trebui umblat pt regalarea/reducerea consumului ?
                              Afara zic eu ca ar trebui sa consume cam un 8% la 120 iar in oras cam de la 11% in sus depinde de oras si cum o demarezi.
                              Eu zic inainte sa umbli la reglaje sa schimbi filtru de aer si bujiile.
                              Cu S-ul nu te pui.

Comment

multumesc, bujiile sunt noi, bosch, filtru de aer schimbat recent, avansul reglat. mai trebuie umblat undeva ?

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF