Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

pe unde va reglati tarati schimbat duze la injectoare ?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• pe unde va reglati tarati schimbat duze la injectoare ?

Sall La voi , pe unde va schimbati diuzele (tarat ,reglat) la injectoare , un atelier , vreun mester unu care se pricepe,la modele astea vechi w 124 disel. si eventual lasati si voi , un pret pe fiecare operatie in parte , ce anume pasi trebuie facuti ,in bucuresti . va multumesc anticipat !

Pe 7 noiembrie,este un pompagiu Nea Cornel,toata viata asta a facut,acolo are atelierul, cum intri de pe Colentina,pe stanga, o vila galbena ,are si o pancarda REPARATII INJECTOARE . Pret schimbat diuze si oringurile de la el 150 ron.

Comment

Va multumesc pentru participare si promtitudine ! acum ca tot am deschis subiectu asta , asteptam in continoare cu noi oferte si preturi , la aceste (piese) va multumesc pentru raspunsuri !

Comment

Lasa un nr de mobil, si o strada cu nr , multam

Comment

0722628243 Nea Cornel .
          Str. 7 noiembrie ,nu stiu numarul....

Comment

Sos. Alexandriei , Diesel Service, vis-a-vis de penitenciarul Rahova. Este un service Bosch, iar manopera este gratis daca cumperi duzele de la ei. La mine asa a fost. Am vazut ca au echipamente profesionale iar rezultatul a fost foarte bun la mine. Pe mine m-a costat 50 lei duza(facuta la fabrica Bosch din India) cu tot cu montaj, spalat curatat injectorul. Au numai Bosch si doar pe marca asta lucreaza.

Comment

Asa este dar masina nu trebuie sa fie mai veche de 10 ani.....asa mi-au spus mie cei de la BOSH de acolo,de acolo am luat si eu diuzele

Comment

De asa ceva eu nu stiu. Masina mea este un w116 cu motor de w123 300D de 30 de ani! Mi/au dat si garantie... Asta acum 3 ani.

Comment

Working...
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF