Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Trapa moarta.

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Pai dar teoretic daca ai putut sa o inchizi manual din portbagaj cablu e ok

Comment

Ok in sensul ca nu-i rupt,dar poate il blocheaza ceva si nu are putere sa traga trapa,ca si cand am inchis-o manual o mers destul de greu.Parca nu ar avea vaselina sinele alea ci nisip.
      God, If you give us Tupac back, we will give you Justin Beiber

Comment

Poate e asa cum zici si e gripat cablul de actonare dar cum o sa faci sa il ungi?Daca e pe duca motorul?

Comment

Prima data as avea nevoie sa stiu pe unde merge canalul prin care este cablul si ce trebuie sa dau jos ca sa dau de el.Si dupa aia ... nu stiu manual pot so deschid daca dau de cablu.
          Nu s-a stricat dintr-odata cateodata mergea incet cateodata mergea ca in prima zi si odata a mers greu si nu si-a mai revenit.

Comment

Cablul este introdus intr-un tub care pleaca de la motoras, in spatele banchetei spate, urca pe stalpul spate dreapta, si continua pe plafon pana la trapa.

Pentru a-l da jos ai nevoie sa desfaci capitonajul tavanului ( ca tot vroiai sa faci asta ).

Spor la treaba!
            W123 280E Blue Green Metallic

W126 280SE Champagne Metallic
            W126 280SE Black Blue Metallic
            W126 300SE Anthracite Grey Metallic
            W126 500SE Nautical Blue Metallic
            W126 500SE Midnight Dark Blue

W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
            W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

Comment

Nu tineam neaparat dar vad ca nu am incotro.

Mersi !

Comment

Eu te sfatuiesc sa mai investighezi problema. Sa nu te pui sa desfaci ca e belea si mult de lucru. Vezi cum faci sa dai motorasul jos de pe cablu (sufa...ii mai zic unii) si mai ales tubul cu continuarea cablului care iasa din motoras si se duce pe lateral, langa aripa.

Daca ai fi prin zona mea te-as ajuta eu...dar asa, nu pot decat sa dau cu presupusul.

Crede-ma, stiu ce inseamna problema la trapa. Am tras si eu cu a mea pana m-am ambitionat si am schimbat tot sistemul...

Comment

Am incercat sa scot din portbagaj motorul de la trapa da nu am reusit.
                  Am o intrebare: Cablul de la trapa pleaca din portbagaj,dar unde se termina ?
                  In portbagaj am vazut ca acel cablu este ca si un melc si ma gandesc ca in plafon sunt ceva rotite pe care merge cablul(melcul) ala si o fi sarit cablul de pe ele sau rotile au ceva .
                  Degeaba schimb sistemul ca nu are nimic cum am scris si mai sus: motorasul merge,cablul nu este rupt,am dat trapa jos shinele alea bratele tot este ok.

Comment

Cablul de trapa se termina fix unde se termina si capacul trapei. Daca ai dat jos tapiteria de pe capacul trapei trebuia sa vezi tubul prin care trece cablul si care e atasat de capacul trape (este fixat cu o traversa si si subansamblul astfel format are forma de cruce).

Pe marginea capacului trapei, unde se termina cablul este o siguranta care are rolul de a fixa cablul de trapa. Mare atentie la demontarea ei.

Canelurile alea spiralate sunt actionate doar de motorasul trapei (daca il desfaci iti dai seama despre ce vorbesc...nu e greu de desfacut motorasul).

Dupa cele descrise de tine eu tind sa cred ca altceva e problema la tine, si anume: banuiesca ca tubul prin care trece cablul trapei are o bucla sau este fisurat/rupt pe undeva si din acest motiv traversarea lui este foarte grea...

Din pacate, repet, nu am masina in fata mea si nu pot sa dau decat cu presupusul.

Mai baga si tu ceva poze cand mai demontezi una-alta. Sa vedem si noi ce ai descoperit!

Comment

Am vazut pe mijlocul trapei o traversa era foarte subtire si la capat parea sa fie rupta(capatul din fata nu ala care ii ascuns sub plafon).Sau daca ma gandesc mai bine traversa nu era pe mijlocul trapei era sub plafonul masini sub tapiseria aia pe care nu am dat-o inca jos.Probabil va trebui sa ajung la tubul ala si sa vad ce-i cu el,dar asta cand o sa am timp.Poze nu pot sa fac pentru ca afurisitul de aparat foto s-a stricat.O sa vad si o sa incerc sa fac si niste poze cu telefonul.

Comment

Originally posted by sebastian04 View Post
                        Am vazut pe mijlocul trapei o traversa era foarte subtire si la capat parea sa fie rupta(capatul din fata nu ala care ii ascuns sub plafon).Sau daca ma gandesc mai bine traversa nu era pe mijlocul trapei era sub plafonul masini sub tapiseria aia pe care nu am dat-o inca jos.Probabil va trebui sa ajung la tubul ala si sa vad ce-i cu el,dar asta cand o sa am timp.Poze nu pot sa fac pentru ca afurisitul de aparat foto s-a stricat.O sa vad si o sa incerc sa fac si niste poze cu telefonul.

S-ar putea weekendul asta sa am timp sa dau plafonul jos.Poate sa imi spuna cineva va rog cum sa incep si la ce sa fiu atent. Multumesc!

Comment

Ai pe binecunoscutul site rusesc, capitol aparte ref. la trapa electrica cu 2 pozitii - tilt and slide - si patru subcapitole: ramele, "podul" de transport, cablul + sinele de ghidare.
                          Subscriu la parerea celorlalti vis-a-vis de datul jos al tapiteriei de pe plafon...e durere.

Comment

Originally posted by panzerwagen View Post
                            http://www.auto-parts.spb.ru/cat/cats/m.mycat?Form
                            Ai pe binecunoscutul site rusesc, capitol aparte ref. la trapa electrica cu 2 pozitii - tilt and slide - si patru subcapitole: ramele, "podul" de transport, cablul + sinele de ghidare.
                            Subscriu la parerea celorlalti vis-a-vis de datul jos al tapiteriei de pe plafon...e durere.

Multumesc pentru link.Cat despre trapa,se ia usor jos.Tapiseria plafonului este mai greu de luat sau mai mult de lucru la ea.

Nu prea merge linkul.
                            Last edited by sebastian04; 05-02-2011, 13:42 PM.

Comment

Working...
                            X
                            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF