Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Schimb de anvelope

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Schimb de anvelope

Salutare colegi!
    Am un w124 si vreau sa-i shimb anvelopele sa ii pun ceva mai late si mai joase!
    Problema e ca in talon sunt trecute doar o singura marime 195/65/15R si as vrea sa trec mai multe marimi daca sar putea, si unde trebuie sa ma duc sa fac modificarea aceasta??
    As vrea sa pun marimea 225/45sau55/15,16sau 17R oare sar putea?

Trebuie sa mergi la RAR ca sa ti le treaca in talon.
    God, If you give us Tupac back, we will give you Justin Beiber

Comment

Si astia de la RAR trec in ce marime vreau eu sau au ei ceva repere,trebuie sa platesc ceva?

Comment

Pai de platit sigur platesti ceva dar uite eu le am pe 16 si in talon sunt ca si la tine pe 15 si nu am avut probleme,la ITP pot zice astia ceva dar daca il cinstesti pe om nu cred ca e problema

Comment

In taloanele noi nu se mai trec dimensinile la roti, doar in cartea tehnica.

Comment

Originally posted by radu16b View Post
            In taloanele noi nu se mai trec dimensinile la roti, doar in cartea tehnica.
            Scuze, cred ca ai vrut sa scrii cartea de identitate .

Comment

Problema e ca atuici cand mergi cu masina sa-i faci inspectia,sau daca te opreste RAR primul lucru se uita la dimensiunile anvelopelor am si luat o amenda pentru asa ceva.La mine sunt trecute in carte si in talon marimea anvelopelor!

Comment

Din fericire eu detin 3 masinute, printre care si una de teren. La toate am alte dimensiuni decat in cartea de identitate, o sa am grija cand merg la ITP sa le pun pe cele originale.
                Daca ma opreste RAR-ul pe drum, am doar talonul la mine si nu poate stii ce e in cartea tehnica...
                O solutie ar fi sa schimbati talonul in formula noua, europeana si nu mai aveti probleme.

Ai mare dreptate colegule Nstoe am vrut sa sciu cartea de identitate a masinii.

Comment

Salut! Poti sa schimbi, la RAR, dimensiunea anvelopelor, dar parerea mea e ca anvelopele de dimensiuni diferite de ce indica fabricantul, uzeaza prematur directia, suspensia si transmisia si sunt doar ,,good for show, bad for goo''. La masina ta, fabrica recomanda anvelope 205/60 R 15 91 H sau 205/60 R 91 T M+S.

Comment

Salut .Marime mai mare la anvelope nu ai cum sa pui decit 205/60 /15 in special in fata nu incape de telescop doar daca pui o flansa pe butuc sau daca geanta este in asa fel proectata incit sa aduca anvelopa mai in afara.Dar atunci va fi roata mai afara decit aripa ce ar arata urit si iti va stropi tot timpul aripile cu noroi .Crede-ma mai bine pune anvelope noi ce recomanda fabrica si va arata superb ,decit anvelope late, scumpe si uzate cum i-si pun uni. Bafta

Comment

Pe fata am pus si anvelope de 225/60/15/96w (genti de mercedesw124)si nu frecau mai ramanea cam 5mm pana sa frece in telescop si nici in aripi.
                      dar pe fata nu as pune mai late de 205/60/15.
                      pe spate vreu sa pun mai late.

Comment

Buna ziua!
                        Sunt membru nou, dar pentru ca activez în domeniu o sa-mi permit sa va etalez "oferta tehnnica" ce ar putea acoperi dorintele Dvs. cu privire la marimile anvelopelor care se potrivesc pe W124:
                        195/65 R 15, 205/60 R 15, 205(sau 215)/55 R 16, 235/45 R 17.
                        Aceste dimensiuni merg fara nici un fel de ajustari, pe jantele potrivite.
                        Aspectul "administrativ" (sunt sau nu trecute în Cartea de Indentitate si în Certificatul de Inmatriculare) nu-l pot comenta, dar stiu ca la Politia Rutiera nu trec mereu toate dimensiunile, ci se rezuma la una singura, desi în carte poate sunt mentionate si pâna la 4 dimensiuni.
                        Pentru cei care doresc anvelope foarte late, se pot adresa la R.A.R. pentru omologare individuala si apoi la Politie pentru a le înscrie si în Certificat (desi la tipul nou nu se mai trec dimensiunile, a mai remarcat un coleg).
                        Aici intra: 225/60 R 15, 245/40 R 18.
                        Personal am folosit 225/60 R 15.
                        Drumuri bune!

Comment

Working...
                        X
                        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF