Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Probleme cutie de viteze

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme cutie de viteze

Am o problema grava sa rupt cablu de chilometraj si nu l-am mai putut scoate afara din cutie, am dar cutia jos am scos piasa aia in care vine bagat cablu si l-am dus la cineva sa scoata bucata de cablu ramasa,a reusit dupa vreo doua ore dar a rupt si piesa acea care vine in cutie!
    NU ARE NIMENI ASA CEVA?? Piesa este un ax de plastic de7cmlungime si vreo 7mm diametru, gol inauntru unde intra cablu si cam la mijloc are un pinion (o roata dintata)!

Salutam!
    Piesa poti sa o comanzi la un magazin de piese auto, vine numai pe original. Kit-ul ar fi undeva pe la 100 lei.
    Attached Files
    Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva.De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare.(Sigmund Freud)

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit!

Comment

Working...
    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF