Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

zgomot ciudat

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Salut si eu pe site tot cu probleme eu am o bataie la motor...sa ma explic nu bate motoru ceva anexat...suport ceva..l`am schimbat si tot a ramas zdranganitu....si mai am o problema cu injectoarele nu scap de clampanitu ala si injectoarele au fost schimbate + duse noi....ce sai mai fac???

Comment

Originally posted by dody_fy View Post
      Salut si eu pe site tot cu probleme eu am o bataie la motor...sa ma explic nu bate motoru ceva anexat...suport ceva..l`am schimbat si tot a ramas zdranganitu....si mai am o problema cu injectoarele nu scap de clampanitu ala si injectoarele au fost schimbate + duse noi....ce sai mai fac???
      Salut! Zdranganitul poate fi din cauza intinzatorului de la cureaua de ventilator, iar tacanitul?!... asta e. Incearca sa te obisnuiesti cu ea . Problema e, ca nu prea gasesti piese (duse) originale, sau de o calitate f.buna. Ce-ti sfatuiesc eu este sa reglezi injectoarele la o presiune mai mica de cit cea recomandata, cu vreo 5-10 bari si incearca sa iei un pic din avans. (cu avansul chiar si un pic mai mare clantane motorul)

Comment

Originally posted by dody_fy View Post
        E prea avansata injectia.In prima faza ai putea incerca sa ai mai iei din avans din pompa de injectie:slabesti cele trei suruburi de 13 de linga capacul pompei de vacuum,si cel (imbus 5) de la suportul care fixeaza pompa de de motor;apoi cu o tubulara 8 (infiletezi,in sensul acelor de ceasornic) si misti pompa de injectie.

Comment

Originally posted by Coss View Post
          Vezi bucsile cum arata si incearca sa inversezi planetarele intre ele. Si grupul are bucsi. Uita-te si la ele.
          S-a rezolvat ,am schimbat planetara,se poate inchide ,multumesc!

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF