Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Ce implica trecerea de la scaune normale la scaune electrice?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ce implica trecerea de la scaune normale la scaune electrice?

Dupa cum spune si titlul as fi interesat de o astfel de schimbare dar nu stiu exact ce implica toata modificarea.

M-ar interesa in special partea de electrica ce cuprinde (relee, etc.).

Am acel manual de reparatii din 2 CD-uri, dar denumirile sunt tare aiurea pentru componente, fiind notate cu M5/1 spre exp nu cu un cod de piesa gen A124... si in cazul in care as lua de pe vreo masina aceste elemente nu le-as putea identifica.

Oare as scapa doar cu schimbarea acestui element al scaunului, cu montarea comenzilor in usa si a instalatiei electrice?

Last edited by crstn_savu; 11-18-2010, 19:44 PM.

Si eu sunt interesat de schimbarea aceasta, dar cred ca o sa o las pentru la vara. Eu as vrea sa inlocuiesc scaunele cu totul(au si tetierele reglabile electric)doar pielea sa o schimb(sunt acoperite cu material textil). Teoretic nu ar fi greu daca ai instalatia. La mine trebuie sa lipesc firele ce duceau la butoane(au fost taiate). As avea cam tot ce imi trebuie(cabluri, scaune), doar timp si pofta de lucru ar mai trebui si pe langa toate astea, sanatate sa fie. Oricum, va fi ceva de munca avand in vedere ca ar cam trebui scoasa mocheta si desfacut fetele la usi si cate ceva pe la bord(tras cablurile pe la tabloul de sigurante).
    Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva.De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare.(Sigmund Freud)

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit!

Comment

Sa inteleg ca tu ai avut pe a ta scaune electrice si ai renuntat sau cineva le-a schimbat cu altele din piele manuale? Si eu mai incolo as vrea, dar imi place sa ma documentez din timp despre o treaba. Momentan sunt prioritare repararea dotarilor care nu functioneaza (Pilot automat, tetiere, climatronic si afisaj temperatura).

Comment

Presupune sa faci o crima in anumite state din USA...

Comment

Originally posted by crstn_savu View Post
          Sa inteleg ca tu ai avut pe a ta scaune electrice si ai renuntat sau cineva le-a schimbat cu altele din piele manuale? Si eu mai incolo as vrea, dar imi place sa ma documentez din timp despre o treaba. Momentan sunt prioritare repararea dotarilor care nu functioneaza (Pilot automat, tetiere, climatronic si afisaj temperatura).
          Masina care o am acum are scaune manuale piele. Am rezerva unele electrice, dar textil. Tetierele ce au de nu merg? Iar afisarea temperaturii nu lfunctioneaza din cauza senzorului exterior?
          Last edited by tumar; 11-18-2010, 20:52 PM.
          Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva.De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare.(Sigmund Freud)

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit!

Comment

@W123SB de ce spui asta?

Tetierele "nu dau cu seama" de ce nu merg. Nu stiu cum sa verific. Masina a fost 300E inainte, iar acum e 250D, deci probabil ca din cauza legaturilor de vacum. Am o gramada de mufe de vacum neconectate la masina mea in compartimentul motor... incepand cu cele de faruri si altele neidentificate (unu verde si unu maro).Daca aveti cumva o schema si cu partea de vacum v-as fi pe deplin recunoscator.

Legat de Afisajul exterior de temperatura chiar nu stiu de ce nu merge, si nu ma pricep la electrica sa pot verifica functionarea displayului sau a senzorului, tot astept dupa cumnatumeu sa-si faca putin timp de mine.

Voi deschide un topic la My car mai incolo cu masina sa nu polez acest topic.

Comment

Originally posted by tumar View Post
              Masina care o am acum are scaune manuale piele. Am rezerva unele electrice, dar textil. Tetierele ce au de nu merg? Iar afisarea temperaturii nu lfunctioneaza din cauza senzorului exterior?

Marius ,desfaci pielea implicit textillul de pe scaune si le schimbi intre ele ,asa o sa ajungi la rezultatul dorit mai simplu (scaune de piele electrice )

Temperatur nu merge deloc sau este afisata eronat ? daca e afisata eronat e senzorul de afara )

Comment

Originally posted by Eugen Gaftoneanu View Post
                Marius ,desfaci pielea implicit textillul de pe scaune si le schimbi intre ele ,asa o sa ajungi la rezultatul dorit mai simplu (scaune de piele electrice )
                Salut! Pai asta am spus si eu, e mai simplu asa, inlocuite cu totul si schimbata doar pielea. Electrica implica mai multa munca.

Comment

Suze ,acum am picat acasa si sunt rupt ,am citit in fuga de aceea mai mult ca sigur si postul gresit

Comment

Nu afiseaza nimic.

Comment

Stai linistit, de multe ori nici eu nu explic cum trebuie.
                      Proiectele acestea sincer le cam am si eu, tetiere spate, lampi citit spate, afisaj temperatura, scaune electrice si geamuri spate electrice. Am adunat cam tot, senzorul de temperatura exterioara imi mai lipseste. Problema este ca pe zi ce trece am impresia ca raman din ce in ce mai mult in urma aceste proiecte.

Comment

RAbdare sa ai ca le rezolvi usor usor pe toate ( i-ti spun din experienta )

Comment

Salut

Eu am un W124 cu motor de 250D referitor la scaune elctrice nu este greu, cind am cumparat masina avea scaune elctrice pe ea dar nu erau montate si mai aveau niste comenzi cu vacuum atasate la ele. Ideea e ca pe parte electrica le-am rezolvat in sensul ca in momentul cand am desfacut toata masina petru vopsire si inlocuire a instalatiei electrice la firul care ajunge la bricheta am prelungit firele si le-am conectat la scaune facindu-le astfel sa functioneze iar pe parte de vacuum am renuntat

Comment

Dupa cum am mai scris in multe locuri, MB a facut in asa fel masinile incat sa se poata monta pe o "carcasa" tot felul de optiuni cu mai mult sau mai putin efort (depinde ce vrei sa modifici sau cat esti de priceput).

Ideal ar fi sa ai o masina donatoare , sau sa iei toata "instalatia" ce vrei sa o montezi cap-coada. Astfel vei putea sa faci toata lucrarea cat mai "ca la carte".

Si eu au am inlocuit un scaun manual cu unul electric si pot spune ca a fost relativ simplu. Mai greau a fost de trecut firele ce merg in usa prin gaura aia din cantul usi, respectiv stalpul din fata!

Bafta!
                            W123 280E Blue Green Metallic

W126 280SE Champagne Metallic
                            W126 280SE Black Blue Metallic
                            W126 300SE Anthracite Grey Metallic
                            W126 500SE Nautical Blue Metallic
                            W126 500SE Midnight Dark Blue

W202 C180 T-Modell Tourmaline Green Metallic
                            W202 C220 CDI T-Modell Tourmaline Green Metallic

Comment

Poi si eu as vrea daca as putea sa merg in dezmembrari si sa iau de pe aia tot ce-mi trebuie, dar nu stiu daca mai sunt si alte componente, relee secrete in afara de cele din scaunul propriu-zis sau din usa.

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF