Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Schema electrica

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Schema electrica

As ruga daca ma poate ajuta cineva cu o schema electica completa a unui w124 300E 4 matic din 90 sau a oricarei motorizari daca nu difera enorm de mult ce se intampla de la un model la altul.

De asemenea ar fi foarte bine venite si ceva manuale gen haynes pentru acest model.

Din pacate nu iti pot pune la dispozitie decat schema electrica a unui 230CE. Eu am un 200 cu carburator electronic si pot sa spun ca in afara de cateva lucruri ce tin de acesta schema este corecta, inclusiv culorile cablurilor. Problema principala ar fi modificarile aduse ulterior instalatiei. Legenda este tradusa de mine cu google translate deci nu este neaparat cea mai buna, daca doresti pot sa iti trimit si originalul in germana.
    Attached Files

Comment

Asa de mic se vede si in original sau doar datorita faptului ca ai atasat imaginea pe forum se vede asa?

Comment

Originalul are 2979x1506 dar nu cred sa o fi micsorat postarea pe site, ar trebui ca dupa download sa o poti mari pana poti citi bine valorile cablurilor(grosime, culoare). Daca nu este asa da un semn si vedem cum ti-o trimit pe un mail, are doar 1MB asa ca nu e nici o problema.

Comment

Crezi ca mi l-ai putea trimite pe mail la crstn_savu@yahoo.com pentru ca s-a micsorat prin uploadare si nu vad nimic asa.

Multumesc anticipat.

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF