Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Montare ABS pe un 124w 1987

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Montare ABS pe un 124w 1987

Salutare. A incercat sa puna cineva abs pe o masina care sa nu aiba din dotare(in cazul meu pe un 124 w 200D)? Se poate?

Teoretic da ,banuiesc ca si practic ,si pe mine ma bate gandul sa ii pun mai ales ca acum am grup cu ABS pe ea . Doar ca sunt cateva chestii de schimbat la ea si sa am surpriza ca dupa investitie cand trag linia nu functioneaza sistemul parca nu ma trage ata sa ma apuc de treaba

Comment

Eu am intrebat un mecanic si mi-a spus ca nu merita ca e foarte scump si mult timp de lucru. Stie cineva mai multe detalii? La ce pret ar fi toata distractia? Din dezmembari as putea sa achizitionez un sistem dar ma gandesc la manopera si cum ai spus si tu sa si mearga...

Comment

Piese necesare :
        1.Grup cu ABS pentru diesel in cazul tau si la acelasi raport cu al tau
        2.Senzori la rotile din fata si aici nu stiu daca nu trebuiesc schimbate si fuzetele
        3.Calculatorul pentru ABS
        4.Pompa pentru ABS
        5.Modificat instalatia electrica a masinii pentru a integra sistemul de ABS in ea

Nu stiu daca am omis ceva daca mai trebuie ceva vor completa ceilalti colegi .
        Cu ceva indemanare scule si un spatiu adecvat o poti realiza si tu ,ca manopera ... fiecare i-si apreciaza munca in felul lui

Comment

Salutare

Colegul eugen are dreptate in ceea ce spune. O sa ai ceva de lucru ideea e ca in momentul cand achizitionezi un sistem de ABS de la dezmembrari sa il iei pentru masina ta adica daca ai diesel sa iei pentru diesel. In alta ordine de idei nu este asa greu de montat il poti face si tu acasa daca ai spatiu, timp si un garaj, dar sa faci mai intai niste fotografii la masina donatoare cum sunt legaturile facute la pompa de abs la conducte in special care pleaca din pompa de frana si ajung in pompa de abs si cele care ies din pompa de abs si unde se duce fiecare conducta iar de integrat in instalatia electrica a masinii nu vad unde decat ca trebuie alimentat cu curent acolo linga baterie unde este o punte si apoi conexiunile cu cei trei senzori 2 fata si unul spate iar ultima legatura este la monocontactul de la pedala de frana. Plus ca o sa trebuiasca schimbate fuzetele fata. Cam asta ar fi tot in mare daca stie altcineva mai bine sau daca am gresit cu ceva sa ma corecteze. Si eu am probleme cu abs-ul si nu reusesc sa ii dau de cap dar mai lucrez la el sper sa il termin pina vine iarna.

Comment

Daca ajung vreodata sa-mi pun ABS pe masina ( cine stie ce pitici mi se mai pun pe creier ) o sa il pun obtional( pe intrerupator ) asa cum e ESP-ul .Am avut surpriza sa ma trezesc cu un clio parcat in spate in Duba pentru ca a franat pe asfaltul spalat de primarie si nu i-a tinut ABS-ul

Cam asta am gasit pentru instalatie :

Comment

Multumesc pentru ajutor imi este de mare folos. Inca nu am scapat de prima problema rugina dar sper ca mecanicul sa vine de prin Germania si sa mi-o faca si pe urma imi doresc mult sa imi pun abs.

Sa auzim numai de bine!

Comment

Originally posted by Eugen Gaftoneanu View Post
                Am avut surpriza sa ma trezesc cu un clio parcat in spate in Duba pentru ca a franat pe asfaltul spalat de primarie si nu i-a tinut ABS-ul
                ABS-ul e bun numai să-ţi menţi direcţia în timpul frânări şi la frânare bruscă pe asfalt uscat. Pe asfalt umed sau suprafeţe alunecoase (polei, gheaţă, etc), distanţa de frânare e de obicei mai mare cu ABS.

Cu alte cuvinte, un şofer care nu se pierde, şi o maşină fără ABS e în multe situaţii mai ok decât combinaţia ABS + şofer prost.

@misu4ever: mult succes cu lucrarea, eu unul nu aş risca să fac modificarea!
                Last edited by Luxian; 06-30-2010, 21:58 PM.
                ...

Comment

Ai perfecta dreptate Imi doresc abs pentru siguranta dupa parerea mea e mult mai bine si imi doresc ca Mb sa fie ceva deosebit. Mb 124 din 87 cu abs nu se gaseste prea des. Si am inceput sa tin mult la masina mea si nu vreau sa o schimb prea curand. Pasiune

Comment

Faina treaba vrei sa faci, dar ca ii dau dreptate si lui Luxian. Mai spune despre ce ai facut si cum a iesit. Spor la treaba

Comment

Working...
                    X
                    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF