Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Poblema aer conditionat .

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Poblema aer conditionat .

Salutare la toata lumea . Am si eu o problema cu aerul conditionat si anume , de cand am cumparat MB meu nu a mers deloc . Problema numarul unu era , ambreajul de la compresor cu fulie cu tot avea joc mare in cele din urma am schimbat tot dar nu am gasit de 250 turbo diesel si am pus de un benzinar mi sa pare ca e motor 220 . In fine problema rezolvata la compresor acum problema mai mare e ca toate cablurile de la mufe nu sunt conectate . Acum problema numarul doi e , cablurile alea doua maro nu sunt legate nicaieri le-am conectat la baterie si rezulta ca sunt de la electro-ventilator si momentan le am izolate . Mai am doua cabluri care la capat vin doua mue alea cred ca vin legate la (cred ca ar fi un condesator sau filtru ) . In final incerc sa ii dau drumul la aer si nu cupleaza compresorul nu face nimic doar aeroterma tin sa precizez ca ceva gaz asi mai avea in instalatie ca am apasat putin pe supapa de la conducte si iese un pic de gaz . Va multumes mult pentru atentia acordata si rabdare care ati avut-o pentru a citi tot , numai bine . am sa incerc sa revin cu poze sau mai multe detalii .

Verifica daca ai tensiune pe mufa compresorului.Daca presiunea freonului in instalatie e mai scazuta decat trebuie,compresorul nu este alimentat cu tensiune,chiar daca tu apesi butonul din bord.Responsabila de treaba asta e o electrovalva ce masoara presiunea freonului in instalatie.Primul sfat e sa te duci s-o umpli cu freon,si apoi vezi de unde e problema.Si inainte de asta,vezi daca instalatia electrica(sigurante,relee,firele pe traseu) sunt toate in regula!
    W124 E220 din 95

Comment

Salut , deci sa inteleg ca pana nu incarc instalatia cu freon nu pot sa fac nimic . Ma gandeam ca daca ar trebui sa schimb ceva asa voi pierde si gazu din ea . Nu se pot face nici un fel de masuratori verificari in prealabil . Daca aveti la indemana schema electrica de la aerul conditionat v-asi fi recunoscator , pentru ca eu am ceva cabluri ne conectate pe la instalatie .

Comment

Prin ce treci tu acum am trecut si eu acu vre-o 3 ani si i-mi venea sa ma urc pe pereti la un moment dat .

Pasii sunt urmatorii :
        1.Verifici etanseitatea circuitului de freon eventual schimbi piese/oring-uri sau sudezi daca e sparta .
        2.Incarci instalatia de aer cu freon .
        3.Dupa schema incepi sa verifici instalatia .Fara gaz in ea compresorul nu cupleaza ,daca nu baga compresorul nu ai de unde sa stii cum se comporta senzorii sau restul instalatiei electrice a aerului conditionat / climei Eu mai aveam un pic si demontam 1/2 de masina pentru ca nu cupla un releu de la clima pe care il schimbasem iar el saracu depindea de compresor care la randul lui depindea de freonul lipsa din instalatie

Scheme electrice de la instalatia de aer s-au tot postat pe forum ,daca dai search le gasesti
        Last edited by Eugen Gaftoneanu; 06-24-2010, 21:01 PM.

Comment

Comment

Working...
          X
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF