Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Consum mare 200E

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Consum mare 200E

salut!
    am probleme cu consumul....aprox 20 litri in orash!!!!! si 10 afara mentionez ca am un motor de 2000 cmc si cutie mecanica in 5 trepte..ma ajuta careva cu ceva informatii..motorul merge rotund nu se ineaca.P.S. am injectie mecanica modelul din 91 .merci mult!

aprox. tot modelul asta il am si eu. nu stiu daca imi consuma 20(nu am avut curaj sa masor), dar consuma mult.

Comment

Originally posted by arthur81 View Post
      aprox. tot modelul asta il am si eu. nu stiu daca imi consuma 20(nu am avut curaj sa masor), dar consuma mult.
      salut eu vreau acum sa-i schimb socul ca am ceva probleme cu el...dupa ce il schimb am sa fac consumul si te anunt

Comment

ce probleme ai cu socul?

Comment

Originally posted by arthur81 View Post
          ce probleme ai cu socul?
          mi-a zis mecanicul ca a fost desfacut si nu mai nchide cum trebuie
          ceva de genu asta ...banuiesc ca daca socul nu se inchde complet amestecul e mult mai bogat in combustibil decat aer...cine stie ,o sa vad cumva

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF