Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

probleme cu racirea la w124 200d din 91 need help :(

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• probleme cu racirea la w124 200d din 91 need help :(

am un w124 200d din 91 si am o problema cu racirea la el, asta vara am fost la un mecanic si a strans un pic elicea de la radiator. acum iarna temperatura apei sta cam pe la 40 50 de grade. daca ii pun un carton in fata creste pe la 80 dar daca o alerg nitel creste la 100 sau 120. daca are cineva o ideea ce as putea face raman dator

da jos cartonul rapid, altfel iti prajesti motorul. eventual verifica termostatul. mb nu este facut sa functioneze cu "cartonul". imagineaza-ti un "fritz" cu mb nou nout si cu carton la radiaror:-))

Comment

Termostat nou trebuie sigur. Eventual radiatorul curatzat. Elicea la 200 dizel nare cum s-o stringa, e cuplaj electromagnetic. Poate nu mai mergea sonda de pe chiulasa care o comanda, si ruminu a preferat solutzia tziganeasca si a blocat paletzii. Cred ca e cazul sa itzi schimbi mecanicul. La mashinile astea trebuie sa le dai ce le trebuie. Nui dacie, sa mearga cu sirma.

Comment

a strans el ceva acolo nu am masina de mult deci nu stiu multe am primit-o de la bunicul meu el a avuto din 91, e impecabila numai ca are prob asta cu racirea , el a fost cu ea la service in vara

Comment

Vorba lu Doktor4carz, schimba termostatu, si verifica bimetalu ala de la palet.Am un prieten caruia ia bubuit radiatoru la 124 din cauza temperaturii.Deci nu te juca.Si scoate cartonu din fatza, k din cauza asta iti creste la 100 tmp.In cel mai rau caz, paa gasesti bimetalu de la palet, scoate-i paletu, k nu iti trece temp de 80 acum k e iarna.Da scoate-i cartonu neaparat.Ink o intrebare, caldura iti da masina??

Comment

daps imi da dupa max 5 min asta daca merg cu ea, nu ma prea pricep la mercedes si de asta si nu vreau sa o stric ca tzin mult la ea )

Comment

Sal al1nutz si eu am avut aceasi problema si a fost de vina sonda, nu-i scumpa in jur de 80 lei acum depinde si de unde o cumperi
              dar fii atent ca aici ar fii o problema mai bine o scoti si te duci cu sonda sa o vada rumanu la magazin ca le cam comanda pe pipaite si vezi care are 2 pini in caz ca ai si aer conditionat are 3 pini (incerca sa cumperi cat mai originala ca nu prea se potrivesc). Multa bafta!

Comment

N-a mai dat nici un semn... O fi explodat radiatoru ?

Comment

e si cu tine. si-a facut omu cont ca avea o problema, a schimbat termostatu si sonda, a vazut ca mere masina si gata. O sa mai intre cand o mai avea vreo problema

Comment

A mai intrat el... Vad ce face toata lumea pe aici, nu-mi scapa nimic... Doar ca nu ne-a mai bagat in seama.

Comment

Pai nu mai are omu nevoie de voi!
                      W110-2.0 D 1966
                      W115-2.0 D 1971
                      W123-2.4 D 1982

Comment

nu am murit inca =)) cu eal, nu prea am mai avut timp sa mai intru ca sunt cu sesiunea si masina este la brasov in garaj, nu am rezolvat inca nimik cu ea, dar va multumesc pt ajutor, am retinut ce si cum astept sa se incalzeasca, cand o fi gata o sa vin si eu daca ma primiti la intruniri ?

Comment

Ahaaa.. brasovean si nu zici nimic...

Comment

bucurestean :P, dar acolo sta bunicul meu si are garaj asta este prima iarna care a prinso pe strazi, in rest in garaj :P

Comment

Working...
                            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF