Buna seara la toata lumea de pe club!de vreo luna si ceva am o problema iar aceea ar fii ca nu mai imi urca apa cum trebuie deci nu am caldura asa cum ar trebui in masina!ce ar putea fii de vina?sa fie termostatul blocat pe deschis?mai poate fii si altceva in afara de termostat?nu este aerisit cum trebuie?si daca da cum se face asta?vreau sa specific ca acum vreo luna jumatate ma uitam la nivelul de antigel in vas si am vazut ca este cam putin cand defapt era Ok si am complectat cu antigel pana sus de tot,mergand pe drum vad ca iese abur si apa a crescut aproape de 100 de grade,am oprit am deschis capota si cand ma uit mi-a zburat furtunul ce-l gros de la radiotor curgand tot antigelul,in fine am stat pana sa racit,am pus apa din nou si de atunci mai mult de 50 de grade nu imi urca apa decat daca o forjez cat pot de tare doar atunci ajunge aproape de 8o iar dupa ce o las moale revine la 50 de grade!
Va rog ajutati-ma fratilor sunt disperat,am MERCEDES si nu am caldura nici macar ca intr-o nenorocita de Dacie!
Va rog ajutati-ma fratilor sunt disperat,am MERCEDES si nu am caldura nici macar ca intr-o nenorocita de Dacie!
Comment