Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Duze

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Duze

Salut!trebuie sa schimb neaparat duzele masinii mele,am un w124 2.5 td,problema este ca la UNIX duzele BOSH sunt 90 de lei,ceea ce inseamna ca ma costa numai duzele 450.Pompagiul mi.a spus sa ii dau lui 80 de lei si se duce el sa imi cumpere,eu nu am de unde sa stiu ce imi cumpara+ca mia dat un cod CNOSD261 care se potriveste si la alte marci de duze,mai iefitine si tot odata mai slabe.Stiti cumva de unde sa pot lua duze Bosh mai ieftine ??Multumesc frumos.

Suna-l pe Stefan din berceni 0722218326 si intreaba-l la ce bani poate sa-ti faca rost

Comment

papamosu
      Member

Motorizare : 2500
      :
      [Member]
      Pai si daca nu arde motorina ,sau daca e in exces nu asa se numeste ?
      Din ce stiu eu ,daca o duza este blocata ,motorina intra pe retur ,nu in camera de ardere.La masinile cu carburatie ,carburantul intra in orice cantitate in carburator ,rezultand fenomenul de ,,inec" in termeni populari .La diesele este impropriu spus ca se ineaca ,motorul primeste combustibil in exces daca o duza ,,pisha " ,dar rezulta arderi incomplete ,cu degajare de fum la evacuare .Motorul diesel nu prea se ineaca .
      Si on topic ,eu am schimbat duzele cu 60 ron bucata,tot Bosch .Mai cauta si la alte magazine .Masina nu mai trage acum pentru ca se intampla multe atunci cand nu functioneaza o buna bucata de timp .Si duzele acelea se pot bloca ,creste consumul de combustibil si mai papa si ulei din cauza asta .Si daca nu ai bani destui ,cumpara o cheie tubulara lunga de 27 mm si da jos injectoarele .Le iei in brate si te duci la pompagiu sa le verifice .Te costa mai putin si vezi si care sunt blocate ,ca sunt cu siguranta .
      Last edited by papamosu; Yesterday at 19:37 PM.

Ia uite ce a scris colegul papamosu ieri ...

Singura problema cred ca ar fii distanta care va separa ,dar exista curier rapid daca e cazul ...

Comment

Da am vazut din cauza asta am si intrebat de unde,a nu mi s-a raspuns de unde le.a cumparat la 60 de lei bucata

Comment

Salut ,eu locuiesc in Radauti ,de aici le-am cumparat .

Comment

ms.oricum cred ca prefer sa le cumpar e aicea din bucuresti.

Comment

Daca schimb duzele o sa mai aud croncanitul ala clasic de injectoare ????
              Cu S-ul nu te pui.

Comment

Originally posted by kriket View Post
                Daca schimb duzele o sa mai aud croncanitul ala clasic de injectoare ????
                Pana se aseaza, duzele noi vor rontai putin, iar dupa cateva sute de km, se va schimba mersul motorului, dar nu te gandii ca o sa dispara total acel "cloncanit", acesta din urma este specific motoarelor de Mercedes diesel, la turatia de relanti, iar in turatie, daca injectia este OK (pompa injectie si injectoare reglate la parametri, respectiv presiunile recomandate de fabrica),atunci orice diesel ar trebui sa mearga ca un benzinar, cu un mers silentios. O zi buna doresc tuturor colegilor de forum.

Comment

Working...
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF