Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Sa-i schimb injectoarele ???

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sa-i schimb injectoarele ???

Am un w124 300D din 94 la care vreau sa ii schimb injctoarele ca im bat pe creier ... dar am auzit ca este suficient sa ii schimb doar diuzele. Daca este adevarat ce firma im recomandati si cam cat ma costa 6 bucatzi ?
    Cu S-ul nu te pui.

injectoare

Pret cam 60 de lei o diuza,ceva marca italiana,

Comment

http://www.micapublicitate.net/ce-re...a--167560.html

Da o fuga la ei si vezi ce spun

Comment

Salut .Daca schimbi duzele ,incearca sa schimbi si saibele de cupru din capul injectoarelor ,s-ar putea sa ai probleme dupa aceea cu etansarea .Atunci cand se dau afara injectoarele ,inauntru ,in orificiul unde intra injectorul ,este o saiba de cupru .Acea saiba este moale ,are rol de etansare ,dar dupa atata timp nu mai are aceleasi elasticitate din cauza temperaturilor la care a fost expusa .De aceea se recomanda si schimbarea lor .Altfel ,vei avea surpriza ca dupa montare ,sa vezi ca injectoarele ,,sufla".Eu ,dupa ce am schimbat duzele si am montat injectoarele,am turnat putina apa la baza lor sa vad daca scapa gaze pe acolo .Eu am pus duze Bosch si sunt destul de multumit de ele .Vezi ca primii 200 de kilometri o sa auzi un ,,rontait" la motor .Sunt noile duze care au nevoie de putin timp de functionare ca sa se ,,aseze".Succes.

Comment

salut! as vrea sa va intreb ,daca garniturile de-la injectoare nu pasuiesc bine poate sa incurce demararea masini (mercedes 190e) MULTUMESC!

Comment

as vrea sa mentionez ca nu trece de 130 km

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF