Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

S-a intamplat nenorocirea

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • S-a intamplat nenorocirea

    Salut,
    Ieri seara cand veneam spre casa, am oprit si eu ca un sofer disciplinat ce sunt, sa acord prioritate unui pieton care traversa strada. In spatele meu un sofer cu o dubita a zis ca sa nu mai opreasca, ca oricum plecam dupaia si s-a proptit in mine. Acum am fost la militie, mi-a dat omu asigurarea lui, acum urmeaza sa ma apuc sa fac masinuta.
    As fi foarte recunoscator daca ma sfatuiti si pe mine de unde sa iau piese, o vositorie calumea.....

    O zi buna
    Attached Files

  • #2
    Te duci la reprezentanţă , îţi fac ei un deviz de reparaţie, te duci la la firma unde are omul RCA, eventual cu o sticlă de Jack , pt. ala care face evaluarea , încasezi banii şi e simplu , poţi merge oriunde.Să nu faci greşeala să duci maşina la vreun service care are contract cu firma de asigurări , să se deconteze între ei.
    Din ce văd eu , bara e simplu e simplu de recondiţionat , evident tu susţii sus şi tare că vrei nouă.Lampa spate , cauţi una sh. , şi un tinichigiu şi vopsitor artist.În Sibiu ştiu unde, în Buc. nu.

    Comment


    • #3
      Ahaa, deci intai trebuie sa merg la service sa fac devizul si la urma sa merg la asigurare sa fac constatarea.
      Multumesc.

      Comment


      • #4
        Da , aşa e indicat.Preferabil cel mai scump service ,ei îţi fac un deviz de reparaţie , poate şi o factură pro forma , şi apoi îi spui celui de la asig. că vrei banii să o repari unde vrei tu.Sub nici o formă să nu accepţi un service agreat de ei, în general meseriaşii buni nu stau în service -uri unde nu sunt plătiţi , şi calitatea reparaţiei este pe măsură.Probabil că la Casa Auto , sunt tarife mari , deci e bun devizul făcut de ei.

        Comment


        • #5
          Piesele estem, meseriash estem... Shtii ce ai de facut.

          Comment


          • #6
            Salutare, imi pare rau pentru ceea ce vad, eu chiar am trecut pe langa tine in acel moment si chiar ma gandeam ca va incepe un drum destul de anevoios pentru tine , sper ca sa se rezolve repede si mai ales frumos steluta ta.Referitor la sfaturile pe care le-ai primit pot sa iti spun ca indiferent de unitatea reparatoare preturile care vor fi avizate de asiguratorul celui care te-a lovit sunt cele avizate conform cataloagelor de preturi universal aprobate de unitatile reparatoare, in momentul in care vei dori sa iti repari masina in regie proprie nu vei mai primi suma trecuta in devizul unitatii reparatoare.Daca te mai pot ajuta cu ceva sa imi dai de veste.Sper sa te pot ajuta si sper sa fie din nou frumoasa steluta ta.

            Comment


            • #7
              Din cate stiu eu trebuie sa te duce la societatea de asigurari sa cuantifice daunele. II faci aluia o atentie si iti baga o suma frumusica. Devizul nu cred sa aibe relevanta...adica nu cred sa fie atat de prosti.
              http://www.caesaralexandru.wordpress.com

              Comment


              • #8
                Salut,
                Am fost la service unde am intrebat daca pot sa imi puna altfel de stopuri decat cele pe care le am acum. Ei au spus ca nu este nici o problema, doar ca au nevoie de o serie de sasiu a modelului respectiv pt a comanda piesa. Acum va rog frumos daca aveti careva lampi de stop ca cele din poza sa imi dati si mie seria pt a putea comanda.
                Multumesc.

                OK, am uitat sa pun poza si nu mai pot edita, asa ca o pun acum. Sorry!
                Attached Files
                Last edited by doktor4carz; 04-22-2009, 08:36 AM.

                Comment


                • #9
                  Wdb1241261j093886...

                  Comment


                  • #10
                    Multumesc mult!!!

                    Comment


                    • #11
                      Vezi ca daca treci de la lampi galbene la fumurii, trebuie complet... nu numa' geamul exterior.

                      Comment


                      • #12
                        Daaa, pai oricum este spart si in interior.

                        Comment


                        • #13
                          Obligat-fortzat Hella, alelalte sint gunoaie... Scumpe, dar bune.

                          Comment


                          • #14
                            Salutare,
                            Mai oameni buni, eu nu gasesc HELLA, am gasit doar tiganii dinalea la 200 roni. Vreau sa schimb si farurile si tot HELLA vreau ca momentan am tiganii de prin europa sau turcisme, nu sunt sigur ca nu scrie nimic pe ele.

                            Comment


                            • #15
                              Tzi-am zis sa ma cautzi...

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF