Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

AC sau Climatronic

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• AC sau Climatronic

Buna ziua tuturor posesorilor de mercedes,sunt nou pe forum .
    Am si eu o nelamurire, vreau sa achizitionez un w124 coupe si am vazut cateva modele cu AC si climatronic, si intrebarea mea este ,
    -in prima poza este AC?
    -in a doua climatronic?
    pt ca am vazut ambele versiuni si lumea zice la vanzarea ,ca este climatronic si vreau sa ma lamuresc si eu mai bine.
    Va multumesc si va doresc o zii buna.
    Attached Files

In prima poza este AC simplu si in al doilea este AC Automatic...dar nici decum climatronic...sper sa nu gresesc!
    Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

W126 280SE
    W123 280CE
    W126 500SEC
    W220 500L

'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

Comment

La AC-ul din prima poza se poate regla temperatura stanga / dreapta; daca nu gresesc AC-ul din a doua poza a fost montat la modelele mai recente de W 124. Am vazut totusi Cobra cu acest model de AC cu butoane.

Comment

Originally posted by cabriolet View Post
        La AC-ul din prima poza se poate regla temperatura stanga / dreapta; daca nu gresesc
        Nu gresesti...

Originally posted by cabriolet View Post
        AC-ul din a doua poza a fost montat la modelele mai recente de W 124. Am vazut totusi Cobra cu acest model de AC cu butoane.

Nu doar W123 (Cobra), ci si W126-le a avut acest model!
        Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

W126 280SE
        W123 280CE
        W126 500SEC
        W220 500L

Comment

Salutare, ambele modele prezentate mai sus sunt varianta cu AC.
          Climatronicul, este modelul cu panoul de comanda clima este cu afisaj, si se poate seta temperatura pe care il doresti sa o ai in interior.

La Mercedes indiferent ca e AC simplu sau climatronic, se poate regla aerul independent pe partea sofer, respectiv pasager, adica la sofer sa fie cald, iar la pasager rece.
          Mercedes W202 motor 2.0 diesel 1993
          Mercedes W202 motor 2,2 diesel 1995

Comment

Originally posted by Jacob View Post
            se poate regla aerul independent pe partea sofer, respectiv pasager, adica la sofer sa fie cald, iar la pasager rece.
            Corect...asta se numeste clima bizonala!

W126 280SE
            W123 280CE
            W126 500SEC
            W220 500L

Comment

ms mult baietii, am lamurit si eu dilema, si, sa inteleg ca Ac cu butoane din poza a doua este mai bun deoarece este automat ,din cate am auzit,
              va multumes si sa aveti sarbatori fericite

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF