Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Euro 2 sau nu???(mercedes w124 coupe sportline din 94')

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Euro 2 sau nu???(mercedes w124 coupe sportline din 94')

Legat de norma euro!!! E ceva ciiudat ce am patit !! Mercedes w124 coupe sportline din 94 motor de 2000 benzina RAR-ul nostru mult iubit a zis :" aaa asta e non euro" si au trimis hartiile la bucuresti ca sa se faca, cartea. Momentan nu au venit credeti ca e vre-o sansa sa vina de la bucuresti cartea in care sa scrie euro 2 ????

Si mentionez masina este adusa din germania iar in brif-urile nemtesi norma euro este nespicificata iar in anuntul din germania de pe masina scria euro 2!!

Am ajuns la concluzia ca cei de la RAR sunt niste nesimtiti. eu am avut noroc, am adus un C180 din 94 si l-au trecut cu euro 2. in brief scria euro 2 dar aia de la rar au spus ca nu conteaza , ca ei scriu ce primesc de la bucuresti.
    Azi am fost la rar Slobozia cu un coleg care si-a luat o mazda 3 noua si nu vroiau sa ii treaca filtru de particule in cartea de identitate. am stat acolo 3 ore. pana la urma i-a dat 1 mil si s-a rezolvat.

Comment

Bine ca ai reusit!! Da dupa cat timp ti-au venit actele de la bucuresti??? Ca la mine a trecut o luna si tot nu a ajuns cartea!!!

Comment

Misto. Mie acelasi motor dar pe coupe de 1993 mi l-au scos Euro1. In brief s-ar putea sa nu fie trecut nimic legat de Euro2, insa vezi daca scrie ceva de vreo directiva UE.
        1979 Mercedes 200D, manual - fosta mea batranica
        1993 Mercedes 200CE-16, automat - armasarul #1
        dar si alte sase roti, grupate doua cate doua: Honda, Vespa si Electra

Comment

Originally posted by plutza(mercedes w115) View Post
          Si mentionez masina este adusa din germania iar in brif-urile nemtesi norma euro este nespicificata iar in anuntul din germania de pe masina scria euro 2!!
          Bineinteles ca in Brieful german e specificata norma de poluare...cum sa nu fie ?????? Citeste cum trebuie in Brief si vei vedea. In caz ca scrie numai Schadstoffarm asta inseamna in germania euro 1.

Comment

Oricum pt cei de la RAR nu conteaza ce scrie acolo.

Comment

Originally posted by andubeje View Post
              Oricum pt cei de la RAR nu conteaza ce scrie acolo.
              Daca langa specificatia de euro 2 se gaseste si o sageata care sa faca trimitere la "plic" se poate sa se rezolve si asta.

Comment

Originally posted by mb-klassiker View Post
                Bineinteles ca in Brieful german e specificata norma de poluare...cum sa nu fie ?????? Citeste cum trebuie in Brief si vei vedea. In caz ca scrie numai Schadstoffarm asta inseamna in germania euro 1.
                Probabil dar jmecheria e ca am dus briefurile la tradus la traducator si unde scrie norma euro a trecut "nespecificat"!!! http://www.clubmercedes.ro/images/smiley/eusathink.gif

Comment

E clar...probabil ca acolo scrie numai *schadstoffarm* fara nici o specificatie de euro si nu a stiut sa traduca. nu mai ai originalul?
                  Last edited by mobiles_de; 08-27-2008, 10:10 AM.

Comment

pe briefu mic scrie asa EMISSIONSKL. NICHT. BECK. Ce o insemna asta habar nam???

Comment

hmmm...foarte ciudat...asta inseamna exact ce ti-a tradus...clasa de poluare necunoscuta.Insa in germania nu exista asta decat daca masina e din alta tara...exemplu elvetia si a primit acte germane...insa repet ... foarte rar exista asa ceva scris pe actele germane.

Comment

Originally posted by plutza(mercedes w115) View Post
                        Probabil dar jmecheria e ca am dus briefurile la tradus la traducator si unde scrie norma euro a trecut "nespecificat"!!! http://www.clubmercedes.ro/images/smiley/eusathink.gif
                        Pai la RAR ai avut nevoie de actele traduse? Eu am fost la RAR cu actele nemtesti fara traduceri. Scria pe ele Euro 2 dar ala de acolo a spus ca nu conteaza. El asteapta raspuns de la Buc si scrie ce ii spun aia...

Comment

Originally posted by mb-klassiker View Post
                          hmmm...foarte ciudat...asta inseamna exact ce ti-a tradus...clasa de poluare necunoscuta.Insa in germania nu exista asta decat daca masina e din alta tara...exemplu elvetia si a primit acte germane...insa repet ... foarte rar exista asa ceva scris pe actele germane.

Ai dreptate masina a fost de origine din Italia! Nu stiu ce si cum sau care-i povestea ei ceea ce stiu e ca atunci cand am luat-o era in germania si placandu-mi am luat-o!!
                          Asta-i povestea ei!!

Si era sa uit am tradus cartea pt numere provizorii !! Adica asa a zis ca trebe cucuoana de la birou de acte pt ca am lucrat cu un birou de acte !!!
                          Last edited by plutza(mercedes w115); 08-28-2008, 11:23 AM.

Comment

Gata final !!!
                            Astazi 28.08.2008 a venit cartea cu unn mare non-euro pe ea!!
                            Deci RAR-ul nostru este o lepra imputita!!!(unu ca e non-euro si doi ca a durat o luna si 6 zile pana cand a venit raspunsu de la Bucuresti)

Si va multumesc mult la toti pentru raspunsurile date!!

Comment

Non euro w124 benzinar din '94?

Hmmm...n-as vrea sa fiu in pielea ta...Eu as lua w124 si as intra cu el in portile RAR-ului si i-as pune pe aia sa-l manance daca e non-euro.

Eu zic sa cauti precedente date de RAR in care alte coupe-uri sunt Euro1 sau Euro2. Poti sa incepi cu a lui Marius CE 200-16 si as face contestatie...

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF