Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Grup Mb 124

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Grup Mb 124

Salut..as vrea sa aflu si eu niste informatii...am un MB w124 din 89` 2.5 diesel...intre 1300-1600 aprox am o vibratie in spatele masinii..foarte enervanta..incat nu te mai auzi la un moment dat..am auzit ca ar fii grupul de vina..alta chestie..ce grup sa pun? e cam "lenesa"..as vrea un grup de cuplu..am observat ca au un cod pe ele inscriptionate..niste detalii va rog???
    imi cand ma dau cu MB

Salut.Trebuie sa vezi mai intai ce raport are grupul tau.Raportul este pansonat intr-o serie mai lunga in partea stanga pe corpul diferentialului langa capac privind din spate.Ultimele 3 cifre sunt cele care arata raportul,ar trebui sa ai 3,61.

Daca nu intelegi suna-ma la 0765823836!
    Last edited by Luxian; 05-24-2012, 18:09 PM.

Comment

iti multumesc..o sa te sun..sa treaca ploaia asta intre timp daca se poate..as vrea sa aflu mai multe "coduri" si sa imi explice cum e de fapt..
      imi cand ma dau cu MB

Comment

Am avut probleme asemanatoare vb la telefon si iti spun cum e cu cifrele si cat conteaza.

Comment

am aflat ce cod am 3.07 mi-ar trebui un 3.65 din cate am inteles de la colegul
          imi cand ma dau cu MB

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF