Am un 124 230 132 kp ... si sunt cam pasionat de condusul mai sportiv ..dar la bugetul din tara ..nu imi permite sa imi achizitonez un amg sau un brabus .. asa ca acesta care il am .. e acceptabil .. pt bani care i dispun ..pt consum si alte cele .. as vrea sa stiu de cati cai e nevoie minim ..pt drifting ??.. trebuie blocat diferentialul spate .. din cate stiu .. sau nu ??? va multumesc
Announcement
Collapse
Informatii si clarificari privind datele personale
Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.
__________________________________________________ ________________________________
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii
Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont
Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.
Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________
III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).
Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less
salutare .....
Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Ai gresit masina , parerea mea , mai bine iti luai o japoneza sa o poti modifica pana la extrem .Mercedes . (punct)
Mercedes w 124 300 e (1989)
Mercedes w 124 300 e 24 v (1991 luna VI)
Mercedes w 211 220 cdi (2004)
Mercedes w 124 300 e 24 v (1991 luna V)
Mercedes w 124 E200 cabrio (1995 luna II)
Lexus IS 300 (1999)
Mercedes W210 E 280 (1998 luna I)
-
Originally posted by Butunoi Marius View PostAm un 124 230 132 kp ... si sunt cam pasionat de condusul mai sportiv ..dar la bugetul din tara ..nu imi permite sa imi achizitonez un amg sau un brabus .. asa ca acesta care il am .. e acceptabil .. pt bani care i dispun ..pt consum si alte cele .. as vrea sa stiu de cati cai e nevoie minim ..pt drifting ??.. trebuie blocat diferentialul spate .. din cate stiu .. sau nu ??? va multumescCJ-20-AMN.
Comment
-
Avem pe forum si un E500 de vanzare daca esti interesat. http://www.clubmercedes.ro/de-vanzar...he-t21837.html E chiar din Timisoara baiatul,poti sa-l suni si poate te intelegi la un pret cu el.
Bafta...si vorba lui Silviu "Ia-o usurel, fara smecherii pe drumurile publice"
Comment
-
Originally posted by kriket View PostW124 doar de la 500 in sus ... Uite aici unu la King of Europe - http://www.youtube.com/watch?v=IGwvt...ure=plpp_video
Comment
-
va multumesc .. pt raspuncuri .. cu smekeri am facut destule .. de cati va ani buni tot fac asa cva .. nu pot sa spun ca ma pricep .. da si am avut destule plangeri si reclamati .. pe la politie ..si am fugit de cateva ori) .... da stiu ca japonezele sunt foarte bune pt drifting .ca dorar prin partile acelea sau inventat .. dar kestia e ca ar fi mult mai interesant cu o masina care nu prea ar vedeao nimeni pt drifting .. ma uitam pe youtube si am vazut cva foarte interesant .. eu zic ca e mai tare ca japonezele .. si are motor dizel stok ..http://www.youtube.com/watch?v=HhxsN7HGo2Y :X
e500 e o bestie .. imi place foarte mult ..dar cum spuneam e bugeul cam limitat in tara .. si imi place foarte mult . .. dar e criza ...) ..vara asta as vrea sa merg la unguti sa imi fac un curs de 2 zile de drifter .. cu diploma recunoscuta in europa .. .. ... http://www.youtube.com/watch?v=RUduj_Wm5dg .... :X
cu frana de mana ..se poate adapta ..trebuie una hidraulica ..300zxtt .. ..am avut si un 190 tot 230 .. si cu ala am facut cele ami multe aventuri de genul asta .. prin sensuri decateva ori .. niste barout-uri ..pana am dat ambreaju si placa de presiune gata .. :P nush ..dar mercedesul pt mine e cea mai buna masina ..:X priam masina 190 230 .. a doua 124 2 d ..naspa prea puturoasa .. asta ma cumintit pe sezonul de vara ..iarna .. zi de zi p o distanta de 4-5 km ma jucam cu ea ..sunt foarte stabile si pot sa spun ca usor de stabilizat .. cel putin mie asa mi se pare ..si akum a trea 124 230 .. acesta merge bn ..am si facut o liniuta cu un ford focus din 2010 .. si l-am depasit la 200 km.. cum zic si alti mercedes si restul .. ..mai sunt si alti .care viseaza ca loganul e masina ..da eu nu sunt adeptul dacia si reno ....o las balta ca deja ..trec in alte subiecte .. va multumesc .. pt raspunsuri ..kiar imi place sa povestesc despre benzuri .. si aici kiar am cu cine .. va multumesc ..
ce imi place cel mai mult ... fumul cauciucurilor ... sunetul unu motor pe la 4000-5000 . ture .. cu o galerie modificataaa .... face putina senzatie ,... ..la al meu trebuie sa imi montez jantele de 17 p el sa le vopsesc negre ca arata putin mai bn si sa sckimb cauciucurile ca le-am cam uzat .....si o toba sport pt inceput ..si restul o sa vad .. cum stau cu bugetul ...
... un turbo sau un compresor ar fi placut .. .. .. dar nush .. vedem :P
Last edited by cutaresku; 03-19-2012, 10:41 AM.
Comment
-
Renunta la redactatul in stil messenger.
Foloseste cu incredere punctul la sfarsit de propozitie.
Acest forum nu incurajeaza "atitudini sportive" pe drumurile publice, deci nici etalarea "performantelor" la activ.
Sper ca informatia de aici sa-ti fie de folos.
Multumesc de intelegere.https://www.clubmercedes.ro/forum/hai-sa-ne-prezentam/912676-regulament
Comment
-
Originally posted by Butunoi Marius View Postok, asa o sa fac . Nu e vorba de incurajare , eu doar ceream opinia altor pasionati de drifting , si de benzuri. Ce se vorbeste aici nu cred ca e strict obligatoriu sa fie pus in practica, am inteles nu se va repeta .
Bafta in proiectul tau.Daca mai putem sa te ajutam cu ceva iti stam la dispozitie.
Comment
-
Inteleg ca sunt probleme legate de alceva, si nu e bine sa incurajeze unele chesti. Nu e nici o problema, e bine de stiut . Asta e pasiunea mea, nu poate sa ma opreasca pe mine nimic, sa fac cea ce imi place cel mai mult. Nu vreau sa creez probleme administratorilor acestui forum. Mersi Mircea .o sa va anunt daca o sa mai fie cevaAcum vreau sa fac un tunning german , jante , toba sport, cred ca o sa pun si folie pe geamuri. Jantele as vrea sa le vopsesc negre cred ca ar da mai bine, toba trebuie montata, mai folie ar trebuie sa vad poate o sa le pun pe masina pana la sfarsitul luni
Comment
Comment