Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Instalatie de GPL ???

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Instalatie de GPL ???

Saluat detin un mercedes w124 din 1985 motor 230 si doresc sa-mi achizitionez o instaltie de GPL din dezmenbrari.
    Acum intreb daca pot pune o instalatie de dacie si ce anume trebuie sa-mi achizitionez pentru a o monta pe masina.
    multumesc anticipat

De la instalatia de dacie poti folosii cam tot .In plus o sa-ti trebuiasca un mixer special pentru injectia ta si o alta conducta de gaz pt ca Mb-ul e mai lung decat dacia (posibil sa mearga si aia de dacie )

Comment

Multumesc de raspuns, acum sa caut un plaman mare ? sau sunt bune si alea mici ?si acel mixer de unde al pot procura ?
      Last edited by Allecs_lungu; 11-22-2011, 16:01 PM.

Comment

Ar fi de preferat sa discuti cu cu cei care monteaza instalatii ( si chiar sa o montezi la ei ) pt ca dupa aia o sa trebuiasca sa o omologhezi la rar iar fara factura de la ei nu cred ca o sa reusesti

Comment

Salut imi cer scuze daca ma bag aiurea, dar as vrea sa spun si eu o mica povestioara: am un mb A140 din 2001 si mananca gpl din nastere(2001), probleme cu gpl nu am avut pana acu 3 zile cand am dat la service sa schimb distributia, mi a desfacut si motorul si surpriza compresia pe primul piston 0,al 2 lea 3si ceva, al 3 lea 8, si ultimul 11.(masurata inainte de a l desface).
          NU zic 100% ca gpl e ff daunator la mine supapele is cam gata, chiuloasa e la rectificat deci...... problema zic mecanicii ca ar fi de la filtrele de gpl care nu au fost schimbate la timp. Acu sincer masina mea mergea mai bine pe gpl decat benzina si voi circula in continuare pe gpl .(poate mai merge 10 ani ca pana acu)

Comment

in legatura cu omologatul nu cred ca o voi omologa, deoarece am luat masina de ceva timp si am perdut cartea, care nu este pe numele meu. asa ca inca un itp daca mai merg la fier vechi ajunge

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF