Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

poate va pot ajuta...

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• poate va pot ajuta...

Salutare la toata lumea. Ma pregatesc sa dezmembrez un diesel de 2l 1993 cu cutie automata. Am toate piesele originale si motorul merge de zici ca-i benzinar, te unge la suflet. Interiorul arata foarte bine. In rest, totul e ok. Masina are si clima si e modelul cel nou cu bandouri.

Daca va intereseaza ceva va ajut cu mare drag.

0729191817
    Last edited by Luxian; 08-08-2011, 20:46 PM. Reason: Adăugat numărul de telefon

Furtunul de la compresorul de clima m-ar interesa. Crezi ca imi poti spune ce cod are sau ai putea sa-i faci o poza? In rest masina ce dotari mai are? Interiorul ce culoare este?

Comment

Masina e alba imaculat. Interiorul e bleu. Dotari: geamuri electrice fata-spate, oglinzi electrice.
      Last edited by Luxian; 08-08-2011, 20:40 PM.

Comment

Pentru mecanismul de geamuri cit ceri?
        Last edited by Luxian; 08-08-2011, 20:40 PM. Reason: Literă mare

Comment

Ce model e acest 200 D?

Comment

Originally posted by don chris View Post
            salutare la toata lumea...ma pregatesc sa dezmembrez un diesel de 2 l..1993 cu cutie automata...am toate piesele originale si motorul merge de zici ca-i benzinar...te unge la suflet...interiorul arata f bine...in rest,totul e ok...masina are si clima....si e modelul cel nou cu bandouri...daca va intereseaza ceva va ajut cu mare drag
            Salutam! Senzorul pentru temperatura exterioara, daca este, ce pret are?
            Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva.De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare.(Sigmund Freud)

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit!

Comment

@tumar: Salut! Nu stiu de care senzor vb.

@Mihutz: model 1993, iunie. Motor 2000 cm3 diesel.

@topolinoo: Te referi la macaralele electrice?

Mai multe detalii: 0729191817
              Last edited by Luxian; 08-08-2011, 20:46 PM.

Comment

Ceva poze, interior-exterior?

Comment

Originally posted by don chris View Post
                  @tumar: Salut! Nu stiu de care senzor vb.
                  Salutam!
                  In bara fata , sub numar este un senzor ce "indica" temperatura exterioara. Afisajul este in mijlocul "bordului", sub ceasul ce indica viteza. Asta este o optiune, nu toate masinile il au.
                  Attached Files
                  Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva.De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare.(Sigmund Freud)

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit!

Comment

Daca masina ta are dotarea de care zice Dan(tumar) si pe el il intereseaza doar senzorul si pe mine m-ar interesa doar displayul care este marcat in poza de mai sus. Eventual stergatoare de faruri m-ar mai interesa.

Comment

imi pare rau,nu il are...

Comment

salut...stergatoare de faruri nu a avut draga prietene...cat despre display,bordul asta nu are turometru...oare e posibil sa aiba acel display despre care vb?????

Comment

Cutia de viteza ce pret are?
                          Schimba bine?
                          Patineaza?

Comment

salutare...masina asta e impecabila din toate punctele de vedere...cat despre cutie,iti garantez ca nu o sa intampini vreodata probleme...nu am avut niciodata probleme si nu cred ca o sa ai...vreodata...dar daca te intereseaza cutia,vei avea necoie si de grup...poti sa ma contactezi la 0729191817 si vb...

Comment

fara nici un fel de probleme ...functioneaza la parametru normal si nu cred ca o sa ai vreodata probleme....poti sa ma contact la 0729191817 si putem vb

Comment

Working...
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF