Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Vreau sa scot grilele de ventilatie

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vreau sa scot grilele de ventilatie

Precum in titlu , din cate cred eu in rotitele de la gurile de ventilatie ar trebuii sa existe ceva becuri care la mine nu merg de asemenea nici de la comutatorul bloc de lumini nu merge vreun bec ...
    Ajutor cer in cazul celor care ma pot indruma inspre demontarea gurilor de ventilatie sa ajung la becuri si de asemenea a blocului de lumini .

Multumesc

Salut! La comutatorul de lumini nu se aprinde beculetul decat daca "tragi" de doua ori de el, pe pozitia lampa ceata.Daca nu se aprinde mai trage o data de el, va iesii butonul si vei vedea un beculet. Trage cu grija de el si schimba-l. Iar de demontat gurile de ventilatie arunca un ochi pe aici: http://www.peachparts.com/Wikka/W124DashReplace La inceputul tutorialului iti arata cum se dau jos.
    Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva.De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare.(Sigmund Freud)

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit!

Comment

Originally posted by tumar View Post
      Salut! La comutatorul de lumini nu se aprinde beculetul decat daca "tragi" de doua ori de el, pe pozitia lampa ceata.Daca nu se aprinde mai trage o data de el, va iesii butonul si vei vedea un beculet. Trage cu grija de el si schimba-l. Iar de demontat gurile de ventilatie arunca un ochi pe aici: http://www.peachparts.com/Wikka/W124DashReplace La inceputul tutorialului iti arata cum se dau jos.
      Nu prea am inteles mare lucru dar cred ca prin incercare o sa rezolv ..
      Ma gandesc acum la altceva ... se poate oare coincidenta sa nu mearga chiar nici unul din cele 3 sau poate fii alta problema ?

Comment

Grilele de pe margini au 4 cleme in fiecare colt,alea trebuie cu o surubelnita sau cu ceva trase in jos simultan,si grila iese(asta pe marigini) si in mijloc grila este impartita in doua.Pe partea soferului are un surub inauntru care se desface cu imbus,nu mai stiu decat si iese.Ti-am insemnat pe poza cum este in mijloc.Sper sa iti fie de folos.
        Attached Files
        God, If you give us Tupac back, we will give you Justin Beiber

Comment

Cum a zis si sebastian04, grilele au cleme ce vor trebui trase cu o surubelnita finuta. Poza este din tutorialul respectiv.
          Attached Files
          Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva.De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare.(Sigmund Freud)

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit!

Comment

Am reusit sa scot lateralele , am si pus led-uri in ele , foarte tare arata , mai am cea din mijloc da acum deja stiu cum e schema , sa vad daca pot sa pun poze sa va arat ...

Multumesc mult celor care au contribuit !

Comment

Originally posted by florynu View Post
              Am reusit sa scot lateralele , am si pus led-uri in ele , foarte tare arata , mai am cea din mijloc da acum deja stiu cum e schema , sa vad daca pot sa pun poze sa va arat ...

Multumesc mult celor care au contribuit !
              Uite si cateva poze
              Attached Files

Comment

Ce tip de leduri ai pus? Asemănatoare cu cele originale doar că roșii? Sau ai „ implementat ” niște SMD-uri ?

Comment

Originally posted by AndreiM View Post
                  Ce tip de leduri ai pus? Asemănatoare cu cele originale doar că roșii? Sau ai „ implementat ” niște SMD-uri ?
                  Leduri rosii care merg la 12v in socluri exact ca si cele originale . Nici o improvizatie , doar plug & play , da se vede super fain , acum ma duc sa imi mai cumpar cateva sa pun si in mijloc si la bricheta .

Comment

Poti sa faci o poza si la LED-uri ? Ca eu am pus cu improvizatii si acuma ala din mijloc imi face ca bradu de craciun,pe margini inca merg.
                    God, If you give us Tupac back, we will give you Justin Beiber

Comment

Salut

Si eu am inceput un asemenea proiect ( montare leduri) dar am inceput cu ceasurile din bord si am pus led-uri de 12v albe(6 led-uri mici), ideea e ca asa cum am conceput montarea lor este un pic de lucru dar dupa parerea mea se merita. O sa revin cu poze. Deocamdata proiectul este oprit pentru ca nu am gasit toate ledurile necesare.

Comment

Originally posted by sebastian04 View Post
                        Poti sa faci o poza si la LED-uri ? Ca eu am pus cu improvizatii si acuma ala din mijloc imi face ca bradu de craciun,pe margini inca merg.
                        Ioai da ce teapa m luat ca am desfacut clemele la cel din mijloc si apoi surubu ala cu inbus si nu iesea si apai cauta frate pe forumuri si am descoperit ca mai am un surub pe dreapta sub airbag , si apoi scoate airbagu , da pana la urma a iesit foarte bine doar ca cel din mijloc are o pozitie mai ciudata si cum ledurile lumineaza doar in fata si ala sta cumva cu lateralu spre rotita nu se vede foarte intens , dar vede . o sa fac poza si la led si va pun sa vedeti

Comment

Salut! te rog frumos pune si tu poze cu Ledurile care le-ai folosit,cum ai facut improvizatia,mai multe te rog ca sa imi dau seama mai bine cum sa fac si eu la fel ca tine.Multumesc si sarbatori fericite.

Comment

Originally posted by noroc View Post
                            Salut! te rog frumos pune si tu poze cu Ledurile care le-ai folosit,cum ai facut improvizatia,mai multe te rog ca sa imi dau seama mai bine cum sa fac si eu la fel ca tine.Multumesc si sarbatori fericite.
                            Sunt leduri normale in socluri din fabrica ,care merg pe 12 v si arata cam asha :

IN poze arata mari dar de fapt sunt exact dimensiunea becurilor originale !
                            Attached Files

Comment

Arata foarte bine led-urile si eu mi-am pus in toata masina,inclusiv in butoanele de la geamuri tot asa pe rosu,azi am terminat si cu cele de la manierele de unde se deschide usa,pus ledul sa lumineze manierul cromat,noaptea se vede super,exact ca la Audi A6!

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF