Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

I.g.a.t

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• I.g.a.t

Salut, mi-a spus mecanicul meu.despre aceasta marca de ulei I.G.A.T ,el folosind de mai multe ori la masina lui,luandui chear si bataile tachetilor.
    Este un ulei facut in exclusivitate in Germania,nu ca Mobil sau Castrol facut la greci sau turci si avand afisat Made in UE. Ati auzit ceva despre acest ulei,lati folosit,de unde ati procurat acest produs?(mecanicul la cumparat din Germania personal). Vreau sa fac schimbul de ulei,chear azi am facut 10.000 de km,si ultima oara am luat Castrol 5w40,am gresit pt ca la 350.000 de km nu mai trebuie sa pun din acest,si nu am fost multumit a incepus sa imi bata cand e rece motorul cam 1 minut un tachete.

Am auzit de I.G.A.T tot de la un mecanic dar nu lucruri mult mai bune decat Mobil 1 sau Castrol. Nu pot crede ca desi Mobil 1 si Castrol sunt produse prin alte tari sunt automat niste uleiuri proaste.
    Asta pe o parte caci pe de alta parte nu inteleg de ce la noi la romani e lege ceea ce zice si face neamtul! ca face masini bune sau ca face lucruri bune am inteles, dar intotdeauna sunt si alte variante daca te uiti in jurul tau.

Eu ca si multi altii de pe aici probabil iti recomand Mobil 1 seria 3000, 5W 40, schimbat atunci cand trebuie si nu o sa ai probleme.

La tacheti, e posibil sa fie o problema mecanica care trebuie rezolvata asa cum fac nemtii.. desfac,repara, sau schimba cu unul nou, nu fac precum chinezii sau romanii la Dacie.

Si fara suparare... incearca sa scrii putin mai lizibil si coerent. Imi e destul de greu sa citesc.

Comment

Da imi cer scuze pentru un asa scris dar sunt obosit,in sfarsit nu este o scuza.

Ce vreau sa va mai intreb,la relantiu cand motorul este cald,cam 90 de grade,la cat sta presiunea la ulei la voi?

Comment

la mine sta cam la 2..

Comment

Da,si la mine tot cam acolo un pic peste 2. Am citit la topicul Motoare diesel ca trebuie undeva la 3 .Un coleg a avut ulei mineral exact pt motoarele acestea si ii statea la 3 ,a schimbat uleiul cu unul sintetic ii statea cam la 2,si nu era multumit

Comment

Salut. La masina mea w124 200D s-a folosit, in Germania, ulei Shell-Myrina 15w-40 si Rimula Super 15w-40. Eu am pus Master Oil 10w-40 sintetic. Uleiul il schimb cam cu 1500-2000 de km mai repede decat indica fabricantul si totodata schimb si filtrul de ulei. Parerea mea ca la un motor cald si la relanti, nu ar fi normal ca presiunea sa stea la 3, adica la maxim.

Comment

La mine sta undeva la 1.8 dar am auzit ca daca este peste 0.5 la relati nu este nici o problema .
              Cu S-ul nu te pui.

Comment

Originally posted by ElCid View Post
                Salut. La masina mea w124 200D s-a folosit, in Germania, ulei Shell-Myrina 15w-40 si Rimula Super 15w-40. Eu am pus Master Oil 10w-40 sintetic. Uleiul il schimb cam cu 1500-2000 de km mai repede decat indica fabricantul si totodata schimb si filtrul de ulei. Parerea mea ca la un motor cald si la relanti, nu ar fi normal ca presiunea sa stea la 3, adica la maxim.
                10W 40 nu e sintetic. E semisintetic.
                Mercedes CL 200 Kompressor
                Mercedes C 180 Kompressor

Diamonds are forever. Mercedes-Benz is working on it.

Comment

Originally posted by Maxmann View Post
                  10W 40 nu e sintetic. E semisintetic.
                  Nu are a face ...

Iar dacă te-ai gândit numai la 10w40 de la Master Oil, here it is:
                  "100% synthetic lubricant"

Cele bune !
                  Last edited by Levi; 11-25-2010, 18:01 PM.
                  Lord W126 500SE -> 2.5D
                  Lady W123 230C -> 240D
                  W124 -> 200D
                  W208 CLK200 -> 2.0

W209 CLK200 Kompressor -> 1.8 - ex, gone
                  Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
                  Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

Comment

Working...
                  X
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF