Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Recarosare

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Recarosare

Buna! Am un Mercedes 200 d la care caroseria e varza nu prea mai pot face mare lucru cu ea trebuie schimbata neaparat. Stie cineva cam care ar fi costurile? A mea e din 87 as putea sa iau una de prin 91? Are vreo importanta daca iau una pe benzina si schimb motorul?

Salutari!Din cate stiu eucaroseria trerbuie sa fie mai noua decat cea pe care o ai,pentru motor se face separat alt operatie la RAR ,remotorizare.Arunca o privire pe www.rarom.ro

Comment

Sal

Eu am fost pe la RAR si am intrebat referitor la recarosare si mi-au spus urmatoarele:
      - tre sa te prezinti cu ambele troace la ei sa la vada
      - caroseria sa fie mai noua decat cea pe care o ai in prezent
      - nu are importanta daca este de benzinar sau diesel
      - nu tre sa suporte modificari la suportii motor
      - transplantu de motor tre sa se faca intr-un service agreat rar vezi lista completa pe site-ul lor www.rarom.ro
      - dupa toate astea te intorci cu masina cu caroseria schimbata si ei o verifica din nou dupa care bat seria de caroserie noua pe cartea de identitate.
      Preturi:
      - 1200 la rar
      - 1000 la service
      Preturile sunt estimative
      Mai intreaba si tu dar cam asta stiu eu. O zi buna in continuare.

Comment

Multumesc Daniel

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF