Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Sfat achizitie w124.

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sfat achizitie w124.

Salutare forumistilor si multa sanatate. Vreau si eu sa-mi cumpar un w124 de ceva vreme si inca nu mi-am gasit masina visurilor !Acum am vazut un link pus tot aici pe forum cu un cupe. Va rog sa-mi dati cateva indicatii referitor la model si daca se poate sa-mi raspundeti la cateva intrebari.
    Aceasta este masina cu pricina http://autovit.ro/mercedes-c-200-C13578822.html
    Am vorbit cu propietarul si am ajuns la o intelegere cu el sa facem un schimb, am un matiz din 2004 cu 20.000 km originali, aer conditionat si geamuri electrice. Omul a zis sa-i dau matizul si inca 1000 de euro.
    Acum va rog sa-mi spuneti si mie daca a vazut cineva masina, daca merita (eu am sa o vad miercuri) motorizarea, fiabilitate si consum.
    Eu ma gandeam la dizel pana acum si la berlina, daca arata chiar asa bine m-ar incanta si un cupe.
    Astept parerile voastre, poate si alte oferte.
    Multumesc anticipat.

am un 230 benzina _gpl din 90 daca te intereseaza ...0784227877

Comment

Working...
    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF