Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Cobra recarosata

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cobra recarosata

Cobra pe care am cumparat-o recent a fost la origine benzinar,recarosata si trecuta in carte cu un diesel de 2400.Intrebarea pentru voi este daca va putea trece vreodata la retro.Multumesc.

Din cate stiu eu nu am fost cu cineva cu o masina la RAR si ziceau ca trebuie motorul si ori alt ce element cu ce bãtea seria de caroserie idea e nici o modificare.

Comment

Daca va fi asa ,peste2-3 ani va deveni ''donatoare''.

Comment

Originally posted by 4men View Post
        Va putea trece vreodata la Retro ?
        Categoric: NU !
        Așa sunt și eu cu Lady a mea: fost 230CE (benzinar), acum 240D. N-am nicio șansă cu ea la Retro ...

Originally posted by 4men View Post
        Daca va fi asa , peste2-3 ani va deveni ''donatoare''.
        Dar de ce oare ??? Pe mine nu m-a lăsat inima s-o dau deoparte, deși din banii pe care i-am cheltuit / îi voi cheltui pe ea cu ocazia restaurării, puteam să cumpăr două, mai dotate, în stare originală și pretabile la Retro. Dar poate problema e la mine: sentimentalist, pasionat, nebun ... etc.
        Lord W126 500SE -> 2.5D
        Lady W123 230C -> 240D
        W124 -> 200D
        W208 CLK200 -> 2.0

W209 CLK200 Kompressor -> 1.8 - ex, gone
        Fricike W201 -> 2.6 - ex, R.I.P.
        Piroska W168 Elegance -> 1.6 - ex, gone

Comment

Pe mine nu ma ''arde'' sa o trec musai la retro,fiindca e inmatriculata pe o persoana cu handicap(AVIZ CELOR CARE PLATESC IMPOZITE'' NESIMTITE''),care e scutita de impozit.Problema e ca m-as simti mai bine sa fie masina mea in acte,sa nu fie privita ca o struto-camila.Momentan ma simt bine cu ea,lumea pe strada intoarce capul(la cat de ''silentioasa'' e nici nu pot altfel),iar unii se intreaba cum de mai exista modelul pe strada.Cred ca merita atentie in continuare,sa stea cat mai multi ani in familie.Iar orgoliul meu o sa ramana o perioada negadilit.Mersi Levi,parerea ta mi-a facut bine.In definitiv, am stiut de la inceput ce cumpar.Bafta tuturor.

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF