Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Schimbare rulmenti fata

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Schimbare rulmenti fata

Ca sa nu stau sa bajbai,daca stie cineva ce trebuie facut concret si daca am nevoie de vreo scula specializata - gen extractor specific - sau merge cu o gheara universala.
    Un desen ar fi super....

Teoretic da, dar daca ai un dorn de aluminiu si ciocanul potrivit e floare la ureche. Ai nevoie sa dai jos si camasile rulmentilor, daca n-ai presa.. use the dorn
    Attached Files
    Last edited by TomJones; 03-30-2009, 21:04 PM.

Comment

Originally posted by TomJones View Post
      Teoretic da, dar daca ai un dorn de aluminiu si ciocanul potrivit e floare la ureche. Ai nevoie sa dai jos si camasile rulmentilor, daca n-ai presa.. use the dorn
      OK.Acum ca am vazut desenul m-am prins cum sta treaba.Multumesc Tom.

Comment

Eu am schimbat ieri si nu mi sa parut foarte usor ,daca nu esti cat de cat familiarizat, mai bine mergi la un mecanic mi-a luat 35 de ron.Oricum vorba lui TomJones nu e foarte foarte dificil ,dar la pus inapoi rulmentii nu intra chiar fest e posibil sa te chinui putin.

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF