Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Cutie viteze 4 +1

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cutie viteze 4 +1

Am constatat un huruit la cutia mea de viteze de pe coupe, mai ales la plecarea de pe loc .
    Meseriasii consultati dau ca sigur uzura rulmentilor din cutie.

Acum , am alta cutie de la un Diesel - sper sa mearga bine.

Intrebarea este : daca schimb cutiile intre ele, ce probleme pot aparea vis-a-vis de schimbarea vitezelor sau a cuplajului ?

Grupul ramane acelasi, de benzinar.

Multumesc.

Am cautat posturi asemanatoare, dar am gasit numai comparatii intre cutii 4+1 /5+1.

Buna seara ! .
    Probabil cutia diesel este de la un 240D .
    Grupul este acelasi benzinar/diesel , 3,69:1 .
    Cartea tehnica zice asa :
    - 230C - acceleratie 13,7 sec - 0/100km .
    - 240D - acceleratie 24,6 sec - 0/100km .

Cine a facut aceasta modificare iti poate spune mai multe amanunte : cuplu , consum urban / extraurban , mixt , etc .
    Sau , montezi cv . diesel si afli singur ce te intereseaza .

Ps : Daca te ghiceste retromobil cu modificarea , adio certificat vehicul istoric .

Stima ! .

Comment

Multumesc de lamuriri.
      Nu prea ma incanta faptul ca devine mai lenesa in demaraj - cu toate ca acele date sunt ptr motor /cutie benzina/diesel.
      Retromobilul nu e atat de strict; daca pun cutie de Dacie, s-ar putea sa fie probleme

Eu am 2 tigai la Retromobil si nu mi-au cerut seriile de la cutia de viteze - doar sasiu si motor.

Comment

Am schimbat cutiile si............ nici o diferenta de rapoarte sau probleme cu demarajul.
        Singura problema e ca NU SE MAI AUDE huruitul cu care ma obisnuisem.

Deci, care trebuie sa schimbati cutiile intre benzina si diesel sau invers, se poate face fara probleme.
        Acum depinde si de cutia pe care o puneti, sa fie buna.

La asta a mea , daca ma grabesc sa bag in viteza a 2-a se aude putin sincronul.
        Dar numai daca ma cred Schumacher, altfel nu e cazul.

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF