Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Ulei în pompa de injectie?

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ulei în pompa de injectie?

Poate vi se pare puerilă întrebarea,dar în pompa de injectie este ulei?Eu credeam că pompa se gresează cu motorina care trece prin ea.Dar cu prilejul demontării unei pompe de injectie de pe altă Cobră am observat că din ea curge ulei.Întrebarea este dacă uleiul vine din motor ,sau trebuie sa pun eu(parcă am văzut ceva surub pt.asta).Dacă da,ce fel de ulei trebuie pus?Multumesc anticipat pentru sfaturi.

Pompele de Cobra merg cu uleiul din motor. Daca ai pompa tip vechi cu buson rosu deasupra, atunci se toarna cca 250 ml in ea. Daca ai pompa tip mai nou fara buson esti scutit de la a te murdari pe maini pentru ca primeste ulei din blocul motor.
    W 126 `87 300 SDL OM606 24v Automatic
    W 126 `86 300 SD OM617 Automatic
    W 124 `93 E250 D ex 300 D

- Bond - James Bond.
    - `Dullah - Abdullah.

Comment

Da,pompa despre care vorbeam are buson rosu,deci o sa primeasca ulei.Doar ca acum pe masina am altfel de pompa.Oricum,am prins ideea.Multumesc,m-am linistit.

Comment

Working...
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF