Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Reparatii w123 Cluj

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Reparatii w123 Cluj

    Salutare ... sunt nou in club dar caut "disperat" un mecani bun si ieftin de cobre diesel in Cluj-Napoca ... daca poate cineva sa-mi spuna unde-l gasesc raman dator vandut .. si de asemenea un pompagiu bun ... ma intereseaza mai mult calitatea decat plata. mersi mult anticipat MIHAI

  • #2
    Mihai, si eu sunt din Cluj si am aceeasi problema. Nu gasesc un mecanic bun pt cobra( a mea e benzina, da nu cred k asta conteaza). Cum aflu ceva, iti spun!
    Last edited by doktor4carz; 06-01-2008, 23:37 PM.

    Comment


    • #3
      in sfarsit

      In sfarsit cineva ... am gasit mecanic intre timp, saptamana viitoare sper sa ma intalnesc cu el impreuna cu "Micutzu'" meu. Mi-a spus ca ma ajuta cu tot ce am nevoie... in principiu RK generala se ridica pe la 2500 lei si eu spun ca nu-i mult. Nu pot inca sa-ti spun daca se ocupa si de benzinare dar aflu in curand. Daca e ok si-ti face as vrea sa fiu si eu de fata ca sincer vreau sa invat. Nu cred ca e foarte complicat si in plus nu-i rau sa mai stii cateceva intr-ale mecanicii. Mie asa mi-a spus ca as putea sa-mi aduc si eu o salopeta. Si daca nu pui mana macar vezi ce iti schimba si ce iti face dar mi-ar placea sa vad cum se lucreaza la benzinare. Spune-mi ce probleme ai sa stiu ce sa-i spun. Mihai
      PS poate mai vb pe mess sau pe forum
      Last edited by doktor4carz; 06-01-2008, 23:37 PM.

      Comment


      • #4
        OffTopic:
        Daca nu pui mana si nu te murdaresti nu ai cum sa inveti, iar daca vrei sa inveti pregateste sa strici ceva ca de obicei asa se intampla (inveti din greselile tale, numa sa nu aiba un cost prea mare).Meseriasi poate sint mai multi, dar seriozitatea lasa de dorit, asta e problema.Io am cam renuntzat la ei si incerc sa ma descurc singur iar cu ce nu pot ma mai ajuta un prieten de pe langa Ludus, da si el cu seriozitatea..... ........cam asta e.
        Spor la mesterit
        Last edited by doktor4carz; 06-01-2008, 23:38 PM.
        Exista doua tipuri de masini :
        1. care au fost lovite
        2. care vor fi lovite

        Comment


        • #5
          serios

          Ideea e ca intotdeauna speri ca omu' sa fie serios (Cine nu vrea?). Acesta peste care am dat a fost cu totul intamplator. Ciudat e ca in urma cu vreo 2-3 luni mi l-a recomandat un taximetrist, dar la vremea respectiva problemele nu erau asa de pronuntate in concluzie nici nu eram asa de ahitat de a intra in legatura cu el. Dar uite ca s-a intamplat sa dau de el intr-o seara cand aveam nevoie de un taxi am gasit un cobran break de la o firma de taximetrie. Am urcat si din vorba in vorba + o carte de vizita am inteles ca tipu' respectiv e omul care-l caut de multa vreme... acu mai astept finantele s pot sa-i dau bice. Cele bune Mihai

          Comment


          • #6
            Super tare! Si eu am gasit pe cineva, tot taximetrist pe o cobra, la terrafan. Gabi, parca il cheama. Am inteles ca are un garaj pe Dunarii. Saptamana viitoare merg la el. Mi-a promis k ma ajuta sa ii ridic curu la a mea, ca e cam joasa. Si cu un drum ii fac si schimbul de ulei si sa-mi verific alimentarea cu benzina, ca am puternica impresie ca ceva s-a spart, pe undeva. Noroc ca am GPL, si pana rezolv, merg pe gaz. Dar e mai nasol cu pornirile de dimineata, cu frigurile astea.
            In fine, daca ma ajuta, si lucreaza bine, si e acelasi om, te tin la curent. Si chiar daca nu e acelasi om, iti spun cum a decurs si daca sunt multumit. Doamne pazeste, poate ai nevoie de un mecanic, si stii pe ce sa te bazezi.
            Last edited by doktor4carz; 06-01-2008, 23:40 PM.

            Comment


            • #7
              hai sa nu mai incurcam

              Salutare...trec cu anumite completari la grup Ardeal. OK?

              Comment


              • #8
                salut sunt sebastian din cluj si am nevoie si eu de un om priceput la cobre. al meu e 200 benzina pe carburator. ma poate ajuta cineva ?

                Comment


                • #9
                  Salut Sebastian din Cluj !.
                  Daca tot ai postat la sectiunea W123 - Probleme tehnice , nu ne spui si noua cu ce problema / probleme se confrunta cobra in cauza ? .
                  Multumim frumos ! .

                  Comment


                  • #10
                    fum albastru

                    mult fum la pornire

                    si un pic albastrru, banui chiuloasa dar imi trebuie om priceput pe chestia asta si nu pra is oameni priceputi in cluj asa de multi la mecanica mai ales pe carburatoare

                    Comment


                    • #11
                      Va salut.Ptr. ;nstoe; in mod special, si ptr. alti cunoscatori de cobre [200d] Sint din Cernica [ilfov] am cobra 200d alba, fab. 82 in stare ireprosabila.este pusa si la vinzare,singura care se vinde si-n garantie[daca este cazul].In 2 cuvinte masina este o bijuterie.arata si functioneaza perfect,dar de la un timp ,parca sa ridicat consumul cam mult,[nu ca a venit timpul rece]ptr. ca se intimpla cam de 3 luni.Mentionez ca am 57 ani, si pina la aceasta virsta am avut circa 25 de masini din care 5 cobre consecutiv.Imi este greu sa ma despart de ea,dar cred ca ia venit rindul si acesteia,daca nu gasesc solutia.Masina nu scoate gram de fum,nici intr=un fel [nici turata nici la relanti] [nici pe loc nici in sarcina] zici ca merge pe apa,dar si atunci ar scoate abur.Prin vara am mers la un pompagiu si zice el ca ar fi luat din debit,dar nu sa cunoscut mai nimic. Era o masina de ,sincer sa fiu ,uitai sa-i bagi motorina,si acum stau cu ochii beliti in indicator ca dracu.Am ajuns la concluzia ;Prima normal ca este ,cum zic toti ca trebuie sa merg la un pompagiu bun[care-i ala??????????] ca toti se bat cu pumnu-n piept ca fac eu ca dreg eu,si te alegi mai rau decit ai fost si cu banii dati. si batut, si f...t,si cu banii luati.A doua vrianta sa o vind. A treia varianta sa fac schimb cu un peugeot 305 in starea in care am si eu mercedesul,ptr. ca este o masina draga mie. Am gasit peugeot 305 pe Iancului, dar omul nu vrea schimb ,ca are 5 masini si vrea sa mai scape de ele.[impozitul] Va rog pe cei ce citesc aceste rinduri sa va dati cu parerea despre caz,indiferent care este opinia D.tra. Multumesc.Niculae. Tel. 0723832899.

                      Comment


                      • #12
                        Am uitat sa mentionez ca pornirea este super de usoara atit vara cit si iarna la -20 grade porneste ca si vara .Nu scoate fum la pornire

                        Comment


                        • #13
                          Regret ca nu sunt atat de "cunoscator de cobre" pe cat asi dori eu .
                          Pentru problema d'vs trebuie sa consultat un "pompagiu" .
                          Doua adrese recomandate de colegii de pe forum :

                          Gigi - 0727 787 051 - B-dul Iuliu Maniu colt cu Grivita , in spatele benzinariei Agip .

                          Hagi - 0744 875 531 - str. Cutitul de Argint , zona Calea Serban Voda .

                          Comment


                          • #14
                            ulei praguri

                            ce ulei sa pun in praguri la w123, se recomanda ceva anume ?

                            Comment


                            • #15
                              Caut urgent un mecanic in cluj napoca

                              Caut urgent un mecanic ce stie sa umble la motoare de cobra.

                              am un motor de 200 benzina M102.920 si nu am compresie pe un cilindru.
                              masina scoate fum albastru si cred ca si garnitura de chiuloasa e dusa.

                              nu se prea incumeta nimeni sa desfaca un motor ca asta.

                              imi puteti recomanda pe cineva care se pricepe cu adevarat la aceste motoare ?

                              un numar de telefon o adresa ceva.

                              Astept un raspuns de la oamenii din cluj care mai au cobre pe benzina.

                              Multumesc
                              Sebastian

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF