Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Problema audio

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Problema audio

    Salutare !

    *Sunt nou pe aici si daca am gresit categoria va rog sa ma scuzati !
    *Ieri mi-am montat un mp3 player cu niste boxe ptr. fata si spate..problema este ca daca dau mai tare de volumul 35 se opreste,volumul maxim fiind 66.
    *Alimentarea (+)(-) am tras direct de la baterie sperand ca nu va mai face asa dar degeaba , eu avand alimentarea trasa de la sigurante.
    *Ma puteti ajuta cu aceasta problema ?
    *Daca va incalzeste cu ceva va pot da datele cupricina :

    MP3 Player - Blaupunkt ESSEN CD35
    2 difuzoare - Sony XS F1726 de 13cm (cele de pe spate)
    2 difuzoare - Peiying PY-1010C de 10cm (cele de pe fata)
    2 tweetere - Black Plastic Dome Car
    Mercedes - Benz W123 200 D

  • #2
    1-Pune firele de alimentare de la baterie cit mai groase .
    2- Asigura-te ca boxele sint de o putere mai mare decit scoate MP3-ul . Conteaza si valoarea impedantei lor (se masoara in ohmi ) , sa nu fie sub 4 Ohmi si sa fie identice ca valoare pe cele 2/4 canale .
    3-Exact acelasi simptom are si daca finalii sint arsi . Deci asigura-te ca MP3-ul functioneaza cu alte boxe bine .

    Comment


    • #3
      finali nu sunt arsi,astazi am probat un alt mp3 player pe masina si tot la fel face..cred ca firele de alimentare sunt subtiri..iar despre puterea difuzoarelor pe spate sunt amandoua de 190w iar pe fata amandoua de 60w toate fiind 4 ohm
      iar despre mp3: 4 x 45 W

      CELE PE SPATE

      CELE PE FATA
      Last edited by Al.Khalifa; 10-28-2012, 23:49 PM.
      Mercedes - Benz W123 200 D

      Comment


      • #4
        Sal.Verifica cati ohmi ai pe fiecare difuzor in parte la intrarea in mp3.E posibil ca un fir sau mai multe sa dea la masa cu caroseria sau scurt-circuit in functiune.Difuzoarele sony prezentate au 40w putere,190w reprezinta nivelul maxim suportat(timp de un minut parca) pana la deteriorarea lui.Cele Peiying nu au mai mult de 20 hai 25 w (60w la fel, putere max suportata in x timp pana la deteriorare.Apropo sony din poze sunt de 16,5cm nu de 13.
        Last edited by gmihai24; 10-29-2012, 00:03 AM.

        Comment


        • #5
          Daca esti legat prin distribuitorul original al masinii, ala dintre scaune, de pe care se putea regla fata-spate, poti avea problemele astea, pentru ca nu stiu ce rezistente aveau alea pe acolo...

          Comment


          • #6
            ok . multumesc o sa verific maine boxa cu boxa daca cumva am gresit mufarea sa pun (+) la (-) sau invers , si o sa schimb si firele de la alimentare deoarece din cate imi aduc eu aminte sunt foarte subtiri ... daca intre timp rezolv problema revin cu un post.
            Mercedes - Benz W123 200 D

            Comment


            • #7
              Incearca sa-i tragi firul de masa(-) de altundeva.Sunt aproape sigur ca asta ii problema deoarece am patit exact la fel si de vina a fost masa.
              W124 E220 din 95

              Comment


              • #8
                Da deci am luat la verificat fie care boxa in parte , am schimbat toate firele (alimentare si firele care duc catre boxe) si degeaba chiar nu pot sa-mi dau seama ce-ar putea sa aibe !? Am dat banchetele si bordul jos sa vad daca cumva atinge pe undeva si toate bune si frumoase cred ca o fi de la baterie sau o sa merg cu masina la un service cu specific audio .
                Oricum va multumesc frumos pentru ajutor !


                Te rog sa folosesti majuscula pe viitor.
                Last edited by mircea600sel; 10-30-2012, 19:57 PM. Reason: Majuscula.
                Mercedes - Benz W123 200 D

                Comment


                • #9
                  Ai putea sa-ti dai seama daca e de la alimentare,tragand firele de la casetofon direct pe baterie(+ si-).Daca tot asa face,e clar ca problema e ori de la casetofon ori de la boxe sau firele lor.
                  W124 E220 din 95

                  Comment


                  • #10
                    Sal.Colegu a precizat ca a probat si cu fire trase direct de la acumulatorul masinii.Ce nu a precizat el e daca a probat si cu motorul pornit ca sa vada exact daca ii este amortizat consumul excesiv, adica sa vada daca se mai opreste aparatul la peste jumatate din volum.

                    Comment


                    • #11
                      Daca bateria este OK atunci nu ar avea de ce sa se opreasca...deoarece nu vorbim despre amlificator...(eu am patit ca mi sa oprit muzica (motorul era oprit) in schimb cu mototul pornit nu exista nici-o problema).

                      Eu tin sa cred ca este vorba despre difuzoare (sunt prea mici). Cum a mentionat si colegul Gmihai24...difuzoarele nu sunt de 190 W ci de 40 W.

                      P.S. incearca sa montezi niste difuri mai mari!

                      Firele de alimentare pentru player sunt ok (si la mine tot din fabrica sunt, fara nici-o modificare)...fire mai groase se monteaza la amplificatoare!
                      Last edited by mer_se280; 10-31-2012, 18:54 PM.
                      Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

                      W126 280SE
                      W123 280CE
                      W126 500SEC
                      W220 500L

                      'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

                      Comment


                      • #12
                        Sal.Daca instalatia electrica si audio e bine iti propun ultimul test, sa anulezi difurile peiying (acelea mici), le lasi doar pe cele sony si dai jar (o sa reverbereze ca toti dracii la volum maxim daca trece testul volumului).Tind sa cred ca chinezariile alea au o problema de cursa sau de bobina si intra in scurt (scade ohm-ajul) si etajul final intra in protectie.Poti lua un multimetru digital si il pui la bornele difului (deconectat de la mp3), apesi pe membrana si vezi ce ohmi indica, apoi bagi degetele prin gaurile laterale si impingi in membrana sa iasa in afara(la fel verifici ohm-ajul).Valoarea masurata sub 2 ohmi= scurt circuit= valoare de protectie pt integratul final audio.Bafta.

                        Comment


                        • #13
                          gmihai24 Am incercat doar pe spate sau doar pe fata si la fel face !
                          Am fost la un electrician si mia spus ca totul este in regula,problema sunt boxele sunt de putere foarte mica fata de mp3.
                          Mercedes - Benz W123 200 D

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by mer_se280 View Post
                            Eu tin sa cred ca este vorba despre difuzoare (sunt prea mici)
                            Originally posted by Al.Khalifa View Post
                            Am fost la un electrician si mia spus ca totul este in regula,problema sunt boxele sunt de putere foarte mica fata de mp3.
                            Asta am zis si eu mai sus.
                            Bruno Sacco... “for the designer, the automobile is one of the most complex design problems of all. The car is a synthesis between function and aesthetics on the one hand, and a number of other concrete and abstract factors which undergo constant change.

                            W126 280SE
                            W123 280CE
                            W126 500SEC
                            W220 500L

                            'Mercedes Benz...The Best or Nothing'

                            Comment


                            • #15
                              Pai atunci colegu tre sa alegi alta marca de difuri ca vad ca nici sony nu mai tine la reputatie.Fiind de 40 w trebuia sa duca 70% din volum lejer si spre maxim sa reverbereze, dar vad ca nu mai au deloc calitate, si au inceput sa scrie baliverne pe stiker-e.

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF