Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Probleme Ceas Bord

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme Ceas Bord

Buna ziua!

Ca proaspat posesor de w123 am o problema.

Nu imi merge vitezometru si kilometraju, ceasul din bord si luminile care lumineaza bordul noaptea.

m-am uitat la sigurante si toate par in regula.

ati avea idee ce poate fi !? unde ar trebui sa ma uit !

multumesc,
    sebastian

Pentru kilometraj cel mai probabil este cablu de kilometraj rupt, iar pentru lumini verifica becurile din spatele bordului.

Comment

multumesc

multumesc am sa verific!

Comment

Salut! Kilometrajul mai mult ca sigur, nu merge din cauza cablului. Ceasul si luminile din bord nu functioneaza din diferite motive. Cum ar fi:
        -lipsa masa la bord [adica -]
        -lipsa curent [la ceas ai un fir separat direct pe spatele ei, un singur fir cu + permanent]
        -regulatorul de intensitate stricat.
        ai doua "butoane" [scuze dar nu stiu cum sa le numesc] la baza bordului. Unul pentru a reseta kilometrajul [apesi si sare la zero], iar celalalt pt. a regla intensitatea luminilor din bord [rasucind stanga-drepta], De obicei acest potentiometru dupa atatea ani isi da demisia. Se poate face legatura intre cele doua picioare de la regulator si ai lumini in bord. [luminozitate maxima] Bafta!

Comment

Working...
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF