Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Probleme Parbriz

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme Parbriz

Salutare.......Poate sa imi spuna si mie careva de la ce am parbrizul asa.....poate a mai patit veunul dintre voi (habar n-am de la ce poate fi....tata spune ca e aer)ce-i drept parbrizul nu este original,dar din cate am inteles de la tata e romanesc...oricum am altul si o sa-l schimb,dar poate ma lamureste vreun coleg mai cu experianta.
    Priviti si pozele...
    Imag000.jpg

Imag003.jpg

Imag004.jpg

Imag005.jpg

Salut! Are dreptate tatal tau. De bun ce e parbrizul a luat aer intre straturile de sticla...

Comment

Da.+ ca e si romanesc.Oricum o sa-l schimb cand o sa am timp.Mersi oricum.

Comment

Eu la Dacii am mai vazut asa ceva la MB. 123 nu am vazut asa ceva !
        Asa stiu si eu ca e vorba de aer !
        Omul invata pina la moarte si cind.............

Comment

Eu am schimbat , pana acum doua parbrize . Unu la autoutilitara si altul la W123 .
          Amandoua romanesti ; amandoua foarte bune .
          Al colegului este posibil si un defect de fabricatie . Defect care poate aparea la orice fabrica din lume .
          A se vedea retragerile de pe piata auto, a zeci de mii de masini , ( de-a lungul anilor ) , marci renumite , din cauza defectelor de fabricatie , sau erorilor de proiectare .

Comment

Da,cred ca ai dreptate Nstoe.Dar pot spune ca este asa de mult timp si tot avanseaza,oricum am sa-l schimb.Multumesc si numai bine.

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF