Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Cumpar motor w123 200 benzina

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cumpar motor w123 200 benzina

Salutare , am un w123 , mi s-au dus cuzinetii , pompa de ulei( poate ) si s-ar putea sa trebuiasca rectificat arborele. La service mi`au spus ca cea mai buna varianta ar fi schimbarea motorului si m-am decis sa caut un motor pt w123 2000 benzina , ar fi bun si unul cu defectiuni , spre exemplu la distributie , eventual sa iau cuzineti si ce mai e nevoie de pe el... Am cautat piesele dar se pare ca nu mai am nici o sansa sa mai gasesc ceva pt acest motor.
    Va rog mult de tot daca ma puteti ajuta , chiar si cu sfaturi , pareri...
    Va multumesc!
    Mercedes w123 200 http://www.clubmercedes.ro/my-merced...0.html?t=24300

Vezi la topicul celalalt ...

Comment

Salut.Am eu un motor de 2000 benzina (M102 920).Il dau la schimb cu unul de 2300 (M102 980),poate te ajuta.

Comment

Originally posted by w123 View Post
        Salut.Am eu un motor de 2000 benzina (M102 920).Il dau la schimb cu unul de 2300 (M102 980),poate te ajuta.
        Numai la schimb il dai ???
        Mercedes w123 200 http://www.clubmercedes.ro/my-merced...0.html?t=24300

Comment

Originally posted by robitzoo View Post
          Numai la schimb il dai ???
          Poate e cineva aici pe forum si te ajuta cu unul de 2300 (M 102 980) si ti-l dau cu cea mai mare placere

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF