Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Cârâit în marșarier w123

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cârâit în marșarier w123

Am o problema de ceva timp. La mersul inapoi apare un carait, ca si atunci cand nu apesi bine ambreiajul si bagi in viteza. in rest totul e ok la vitezele inainte. Am verificat uleiul in cutie, e la maxim. Ce poate fi...?

Vezi ca pe Donath (nu mai stiu exat numarul) este un mecanic la o poarta verde il cheama Bondi, e super bun omu ,mi-a rezolvat aceeas problema la cobra mea.

Comment

Originally posted by geo1325 View Post
      Am o problema de ceva timp. La mersul inapoi apare un carait, ca si atunci cand nu apesi bine ambreiajul si bagi in viteza. in rest totul e ok la vitezele inainte. Am verificat uleiul in cutie, e la maxim. Ce poate fi...?
      Apasa de 2-3 ori pedala de la ambreiaj inainte de a cupla maneta in marsarier .
      Vezi daca tot mai "caraie" . E posibil , datorita uzurii garniturilor din interiorul pompei sau cilindrului hidraulic de pe cv, sa nu ai destula presiune in sistem .

Comment

Originally posted by nstoe View Post
        Apasa de 2-3 ori pedala de la ambreiaj inainte de a cupla maneta in marsarier .
        Vezi daca tot mai "caraie" . E posibil , datorita uzurii garniturilor din interiorul pompei sau cilindrului hidraulic de pe cv, sa nu ai destula presiune in sistem .
        Nelu ,eu cred ca e din cutie ,daca ar avea probleme cu pompa s-ar manifesta si la celelalte viteze catre inainte ... ( parerea mea )

Comment

Este posibil orice . Oricum , metoda "step by step" este sfanta cand vrei sa depistezi o defectiune .

Comment

Working...
          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF