Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Problema releu de semnal

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema releu de semnal

Eu am o problema....Semnalizatoarele merg numai la rece :|. Cand se incalzeste oleak motorul si semnalizez becul de la semnalizari se aprinde si ramane asa. Nu mai clipareste*. Ma jeneaza rau treaba asta.
    http://www.fanmercedesbenz.com/ - totul despre Mercedes-Benz

Nothing will make a driver more faithful to a car, then a car that is faithful to its driver. "Mercedes-Benz"

Nu are releu la semnalizare ?

Comment

daca reusesti sa ajungi duminica la intilnire , iti arat si explic mai pe indelete.

Comment

Paradox- este din releu, si a mea facea la fel, pina am schimbat cutiuta aia neagra, cam 150 ron la SH (pentru 190D), de la un turc hatru.
        Marinarul.tk
        Proud owner of C180/96

Comment

Releul e la butonul de avarii acolo???? Daca vorbiti de ala, va spun ca am schimbat vreo 3 chestii dinalea. La a mea nu e releu de ala mare. E unu mai mic ashea. Am incercat si nu merea nici unul. Si ce ma seaca... Cand semnalizez se aprinde si nu mai clipareste. :|

La intalnire nu am cum sa ajung ca am de abia 4 zile de cand mi-am luat masina (w123 280E) :O. Merge de rupe dar mai are cateva probleme. Am sa le detaliez la masina mea...cand am sa am poze.:|
          http://www.fanmercedesbenz.com/ - totul despre Mercedes-Benz

Nothing will make a driver more faithful to a car, then a car that is faithful to its driver. "Mercedes-Benz"

Comment

releu-i de bai,scoti,cureti platinile alea ca se oxideaza ca toate imbatranesc , pui la loc si mere garantat.Daca nu mere is arsi ceva rezistori din releu si cumperi altu,daca nu gasesti nou dute la dezmembrari.
            Sa conduci un Mercedes este o placere...

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF