Am schimbat in urma cu cateva saptamani ceasurile din bord cu cele de pe masina lui taicameu (el nu avea cablu de kilometraj oricum). Cand le-am montat la loc inainte de a lipi geamul din plastic (era desprins) am zis sa curat ultimele cifre care indica sutele de metri pentru ca erau negre si nu mai vedeai nimic. Le-am pus sus si au functionat ok cateva zile foarte bine, dar am vazut ca nu mai merge kilometrajul. Vitezometrul merge si indica bine, dar ma enerveaza la culme faptul ca nu mai merge si kilometrajul. Sincer nu cred sa se fi rupt ceva asa in cateva zile de functionare si inainte sa mearga totul brici.
Ce parere aveti de treaba asta. Am citit la W202 ca acele s-ar lipi de acei pini din cauza unui ulei care se formeaza dupa un timp. Nu ar putea fi si ceva ulei care sa duc la patinarea rotitelor?.
Ce parere aveti de treaba asta. Am citit la W202 ca acele s-ar lipi de acei pini din cauza unui ulei care se formeaza dupa un timp. Nu ar putea fi si ceva ulei care sa duc la patinarea rotitelor?.
Comment