Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Intrebare

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Intrebare

Daca am furtunele din pompa de vacum pline de ulei se poate sa fie garnitura rupta si de aia sa manance uleiu din baie.Ast raspunsuri cat mai repede.Multumesc Anticipat

Originally posted by loki14 View Post
    Daca am furtunele din pompa de vacum pline de ulei se poate sa fie garnitura rupta si de aia sa manance uleiu din baie.Ast raspunsuri cat mai repede.Multumesc Anticipat
    Mai degrabă mambrana din pompa de vacum.

Comment

Eu le aveam la fel pline de ulei si la un moment dat nu mi-a mai mers frana (servo) si cand am desfacut si am schimbat partea de servo de la pompa de frana (nu stiu cum se numeste) era plina cu ulei de motor. Banuiesc ca din cauza ca s-a umplut cu ulei s-a stricat. Deci schimba membrana de la pompa de vaccum repede....

Comment

Acum ma apuc sa o desfac.Dar din cauza asta poate sa manance ulei si sa scoata fum.

Comment

Am desfacut-o e rupta rau.Pleca tati sa cumpere una.Si dupaia sa vedem daca mai face fente.

Comment

Am schimbato si vad ca nu mai face fente.Nici nu mai scoate fum.

Comment

Working...
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF