Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Idei de imbunatatire a Cobrei

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Idei de imbunatatire a Cobrei

Dati-mi si voi idei de imbunatatire a conducerii, confortul la volan, vizibilitate, conditii de condus.. tot ce are legatura cu imbunatatiri.

Eu am schimbat boxele de pe spate de sub luneta cu boxe mai mari, taind concentric tabla de deasupra rezervorului. Pret: 200 ron.

Am inlocuit scrumierele din spate cu 2 difuzoare sony x-plod de 15 cm. A trebuit sa tai putin din fiecare latura a dreptunghiului, aproximativ 1-2 cm. Pret: 120 Ron

I-am montat o inchidere centrala + inca un motoras legat in paralel pentru portbagaj sa se inchida/deschida toata de-o data. Pret 120 ron 4+1 motorase

I-am montat o alarma cu pager ce era pe la metro in urma cu cateva luni, nu cred ca mai sunt de alea dar sunt acum ceva set cu 180 Ron Kit inchdere+alarma normala. Pret: 210 ron + 50 Ron montaj

I-am cumparat inca 2 "brichete" de la real , caci originala ma incurca cand era ceva incarcator cuplat la a modifica volumul, setari la mp-3 si cand dadeam in treapta a 1-a il miscam si de multe ori nu mai incarca, le-am montat chiar sub scrumiera in plasticul de sub schimbatorul de viteze. Pret 18 ron.

I-am tras in paralel actuatoare la deschiderea usilor din spate pentru a se aprinde lumina si la deschiderea usior din spate. Un plus la alarma. Pret nesimnificativ fiind cablurile de pe o epava de w 123

I-am inlocuit sticlele la stopuri cu altele noi comandate de pe internet Pret 100 Ron + taxe postale 20 Ron

I-am pus o instalatie de Bixenon H4 H.I.D cu licenta Philips. Pret: 500 Ron , montaj facut de mine dupa schema, destul de simplu.

Maine fac si ceva poze daca am timp cu chestiile care le-am modificat/inlocuit. Nu se socotesc Jantele, Motor+cutie schimbate, Subwoofer si amplif ca astea nu-s neaparat imbunatatiri.
    Astept si de la voi ceva idei. Mai am in plan ca si idei sa caut geamuri el. si o cotiera.

Acum am observat ca am gresit locul unde am postat. Rog pe un administrator sa mi-l mute la Discutii despre model si promit sa nu se mai intample.
    Last edited by Mertzanu; 01-31-2010, 23:42 PM.

Originally posted by Dj Sky
    Acum am observat ca am gresit locul unde am postat. Rog pe un administrator sa mi-l mute la Discutii despre model si promit sa nu se mai intample.
    S-a rezolvat.

Pune poze cu masina sa vedem ce mai e de imbunatatit la ea.
    Last edited by Mertzanu; 01-31-2010, 23:45 PM.

Comment

Ia-ti un model mai nou.:-)

Comment

Pune si incalzire in scaune.Am vazut kituri de la Waeco in jur de 250-300 de lei pentru 2 scaune cu doua trepte de intensitate.Legata de inchiderea centralizata poti sa ii mai pui un actuator la busonul de la rezervor.Am vazut o Cobra care avea de asta iti dau ideea asta.Iarasi daca nu ai geamuri electrice ii poti pune.Exista kituri aftermarket care tot asa costa...in jur de 250-300 de lei.
        Eu mi-am montat si geamuri electrice si inchidere centralizata aftermarket si sunt foarte multumit.Nu am avut nici o problema cu ele.Sper ca la vara sa pot monta si incalzirea in scaune.Iata un link pentru incalzire in scaune , insa cauta sa vezi ce oferte sunt la alte firme.La noi in tara gasisem la vreo 5 firme cand ma uitam vara trecuta dupa un kit dintr-asta : http://www.caraudiomag.ro/286/1357

Comment

Sincer pana nu am bani de un w 211 320 cdi 4 matic nu il schimb numai ac e chestia ce imi lipseste cel mai tare pe masina asta, restu e numai suflet si bunavointa. Am pus mult suflet la ea, eu am desfacut-o, eu am sudat-o , eu am chituit-o a vopsit-o altul si eu am ansamblat-o la loc poze sunt la mine pe profil. Mai pun si aici maine.

Comment

La incalzirea in scaune ma uitam, dar inca pe cand era scumpa, voi pune pe toamna viitoare, pe cand am de gand sa dezmembrez scaunele caci s-asa cel de la sofer are rupte arcuri spre exterior si ma deranjeaza. Sau sper sa gasesc unul culoarea la al meu si bun.

Comment

Originally posted by Dj Sky View Post
              Dati-mi si voi idei de imbunatatire a conducerii, confortul la volan, vizibilitate, conditii de condus.. tot ce are legatura cu imbunatatiri.

Eu am schimbat boxele de pe spate de sub luneta cu boxe mai mari, taind concentric tabla de deasupra rezervorului. Pret: 200 ron.

Am inlocuit scrumierele din spate cu 2 difuzoare sony x-plod de 15 cm. A trebuit sa tai putin din fiecare latura a dreptunghiului, aproximativ 1-2 cm. Pret: 120 Ron

I-am montat o inchidere centrala + inca un motoras legat in paralel pentru portbagaj sa se inchida/deschida toata de-o data. Pret 120 ron 4+1 motorase

I-am montat o alarma cu pager ce era pe la metro in urma cu cateva luni, nu cred ca mai sunt de alea dar sunt acum ceva set cu 180 Ron Kit inchdere+alarma normala. Pret: 210 ron + 50 Ron montaj

I-am cumparat inca 2 "brichete" de la real , caci originala ma incurca cand era ceva incarcator cuplat la a modifica volumul, setari la mp-3 si cand dadeam in treapta a 1-a il miscam si de multe ori nu mai incarca, le-am montat chiar sub scrumiera in plasticul de sub schimbatorul de viteze. Pret 18 ron.

I-am tras in paralel actuatoare la deschiderea usilor din spate pentru a se aprinde lumina si la deschiderea usior din spate. Un plus la alarma. Pret nesimnificativ fiind cablurile de pe o epava de w 123

I-am inlocuit sticlele la stopuri cu altele noi comandate de pe internet Pret 100 Ron + taxe postale 20 Ron

I-am pus o instalatie de Bixenon H4 H.I.D cu licenta Philips. Pret: 500 Ron , montaj facut de mine dupa schema, destul de simplu.

Maine fac si ceva poze daca am timp cu chestiile care le-am modificat/inlocuit. Nu se socotesc Jantele, Motor+cutie schimbate, Subwoofer si amplif ca astea nu-s neaparat imbunatatiri.
              Astept si de la voi ceva idei. Mai am in plan ca si idei sa caut geamuri el. si o cotiera.

Titlul topicului trebuia sa fie "Idei de tiganire a cobrei".
              Incearca sa o mentii cat mai originala nu sa aduci imbunatatiri gen alarma si inchidere de 200lei.
              "Man will be what he was born to be, free and independent!" J.F.K.

Comment

Nu vad cu ce afecteaza originalitatea masinii daca a pus alarma si inchidere electrica pe masina? Ar fi trebuit sa riste cateva sute de euro pentru a cumpara o inchidere centralizata originala pe vacum de pe net? Cu ce afecteaza originalitatea masinii faptul ca pui sub tapiserie acea incalzire in scaune si montezi frumos in consola centrala niste butoane? Daca am fi posesorii unor masini ce pot fi inscrise la Retromobil as intelege, dar 95% din cobrele de la noi is niste cazane pe roti carpite cu autogenu si cu galeata de "Gletul meseriasului".

Comment

Masina asta a fost un 230 adus in 2002 in tara la 210.000 de km originali, si greu am mentinut-o pana in 2009, dar tot la vopsire completa a ajuns din cauza ruginii, asa ca mi-am dat seama ca "Originala" nu o pot tine decat in garaj si cu un dezumidificator sub ea Mai era de tinut originala daca nu ii schimbam motorul cu unul diesel si recarosare, caci nu se putea inmatricula pe vremea aia. deci pleaca de la Retromobil. Am de gand sa aduc una din Anglia, cu dotari, si la aia nu am sa umblu, o las asa cum e ea. Pe asta daca o lasam originala ajungea la remat. Trebuie imbunatatita si facuta in asa fel incat sa te simti bine. Cum spunea si colegul de mai sus, o inchidere, o alarma, maruntisuri de astea nu strica originalitatea. I-am pus jante, atat schimba aspectul original, in rest nu tu spoilere, praguri, eleroane, chestii. E tot autentica.
                  Rog comentatorii, ravnitii, si cei cu ciuda pe rabla mea sa stea deoparte iar cei care vor sa dea intr-adevar niste idei si niste preturi sa le scrie.
                  Attached Files
                  Last edited by Dj Sky; 02-01-2010, 17:09 PM. Reason: Am pus si ceva poze, sa stiti despre ce este vorba...

Comment

Eu personal ma gandeam al montarea unui router wireless portabil in masina cum este cel de la Edimax si astfel as putea folosi iTouchu sau cine are iPhone, iPhone-ul ca si televizor in masina. Idei am avut si eu multe, dar efectiv le-am uitat.

Comment

Adevaratii fani W123 se mandresc cu faptul ca dupa atata amar de ani, reusesc sa pastreze masina asa cum a iesit din fabrica. Restul... cum crede fiecare. Este o tara libera.

Comment

Nu stie nimeni ce am eu sub capota si prin ea, atata timp cat masina pe strada se prezinta bine. Nu rugina, nu tiganii care se gasesc pe la piata, nu etichete cu flame-uri, spoilere eleroane si mai stiu eu ce chestii... Important e ca circul si ma plimba destul pentru o masina de anii ei.

Comment

Working...
                        X
                        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF