Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

W123 300d

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• W123 300d

Ce putere(W/HP) are motorul de pe W123 3ooD,an 1983 ?
    Exista cutie cu 5 viteze pentru acest model?

Arunca un ochi p-aici , poate te lamuresti...

Comment

Originally posted by vladruse View Post
      Arunca un ochi p-aici , poate te lamuresti...

http://www.autoevolution.com/mercede...-predecessors/
      Cred ca exista o problema cu veridicitatea datelor respective.
      http://www.caesaralexandru.wordpress.com

Comment

1) 88CP/65kW
        2) cutie cu 5 trepte exista si se potriveste de la oricare alt W123 mai putin de la benzinarele 200 si 230E

Comment

Dupa 26 de ani,motorul respectiv probabil ca mai dezvolta maxim 60-70 % din puterea maxima din talon.Se mai pierde ceva si pe la ambreiaj...eu rareori am vazut masini mai vechi de 15 ani care sa "traga" conform cailor din datele tehnice.Daca te duci si ii faci un dyno test s-ar putea sa ai surprize,surprize

Comment

Originally posted by svobl1 View Post
            1) 88CP/65kW
            2) cutie cu 5 trepte exista si se potriveste de la oricare alt W123 mai putin de la benzinarele 200 si 230E
            Zi-mi te rog de ce nu merg cutiile in 5 de la 200-230 la 300D?

Comment

33PRO e altfel prinderea.
              `87 W126 EX 420 SE - NOW 250D + WEBASTO - GENERALUL - sold

now - bicicleta !

0744 239 949

WEB
              http://garajautodiag.blogspot.com

Comment

Putere motor

Motor 300D-OM617.
                Putere: 88/65KW.
                Alesaj:90,9 mm.
                Cilindree:2998 cm3
                Regim:4400 tr/min.
                Cuplu:172Nm.
                Raport volumetric:21/1.
                Compresie:min. 15 bari,max.22-24 bari.
                Si eu sunt curios, daca se schimba cv.din 4tr.in 5tr., trebuie umblat la cardan si grup.

Comment

Daca schimbi cutia de la una in 4 la una in 5 trebuie schimbat cardanul cu unul mai scurt cu aproximativ 8 cm deoarece cutiile in 5 sunt mai lungi.
                  Grupul nu e sigur ca trebuie schimbat. Daca nu schimbi motorul eu zic ca e perfect sa ramana acelasi grup, deoarece la cutia in 4 trepte ai tot raport de 1/0,92 in treapta a 4-a la fel ca la cutia in 5 la treapta a 4-a(aceleasi pinioane), iar in a 5-a la cea cu 5 ai 1/1 deci cu inca aproximativ 20 km/h la aceeasi turatie. Aproximativ acelasi lucru obtii daca ai grup de 3,92 si pui unul de 3,46 fara a schimba cutia. M-am tot documentat in legatura cu rapoartele astea la cutii si grupurile astea pe la dok si mecanici de aici din Tg Mures pe cand nu reuseam sa imi fac cobra sa mearga mai tare de 120 cu toate ca motorul avea putere si am schimbat 2 cutii dar din pacate amandoua automate si grupul de la 3,92 original de 2,3 benzina cu unul de 3,46. si nu am obtinut numai aproximativ 20 km/h. Nici acum nu stiu d eunde era problema cu toate ca am inteles ca motorul de 2800 de semisprinter e acelasi cu cel de 2,5 de w 124 si cutiile mergeau la fel ca viteza numai ca una zmancea mai tare si pierdea ulei. cealalta mergea perfect. acuma m un 200 D de pe un w 190, merge bine, cam lenes fata de cel de 2,8 si scoate putin fum in special in talpa si la rece, celalalt de 2,8 nu scotea. asa ca am ramas cu un motor de 2,8 pe cap si cu doua cutii automate din care motorul si cutia buna vreau sa le vand. am postat la anunturi vanzari piese detalii.
                  Last edited by Dj Sky; 12-14-2009, 13:28 PM.

Comment

Working...
                  X
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF