Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Parte plastic grila radiator

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Parte plastic grila radiator

Vreau sa imi cumpar si eu partea din plastic a grilei de la radiator pentru ca este rupta si nu mi se merita sa platesc 400 ron pe toata grila cand doar partea de plastic este 80 ron.

Tipul de la firma care putea sa imi aduca componenta din plastic mi-a spus ca a mai comandat cineva doar partea din plastic si "nu a putut sa o monteze, nu a avut de ce sa o fixeze". Eu m-am uitat inainte si la cobra mea si i-am spus ca nu exista asa ceva pentru ca pe ornamentul cromat sunt niste suporti de care se fixeaza cu suruburi partea de plastic.

As vrea sa va intreb daca se poate sa fi fost ceva cu masina celui care nu a putut sa monteze ornamentul de plastic (suporti rupti) sau chiar exista aceasta problema in ceea ce priveste ornamentele de plastic?

Imaginea afisata pe siteul importatorului care aduce aceasta componenta arata cam asa:

Eu personal vad in poza suportii de care vorbeam mai sus. Voi ce sugestii imi dati?

Am eu o masca de cobra... nu este noua dar arata decent zic eu

Comment

sile, nu stiu daca te referi la cea de pe masina care o dezmembrezi, dar aceia nu arata tocmai decent fiindca este rupta... eu am nevoie de una in stare foarte buna. Adica sa nu fie tocita, rupta.

Comment

Despre aia era vorba si da ai dreptate are o bucatica lipsa pe unde era siguranta , bucata care cred ca ar fi trebuit sa fie acolo judecand dupa poza pusa de tine . Daca nu gasesti alta varianta sper sa te pot ajuta.

Comment

merci oricum sile pentru intentiile pozitive

Comment

Iti pot da eu o grila in perfecta stare, daca mai ai nevoie voi pune si o poza, nu am pus acum deorece grila este la sat, ma voi duce in cazul in care esti interesat.
            1982 Mercedes w123 240D
            1992 Mercedes w124 200D

Comment

Sunt in continuare interesat dar te-as ruga să faci o poză inainte. Nu este grabă ... Doar peste 2 luni îmi fac carnetul si pana atunci mai înlocuiesc ce este de inlocuit/reparat

Comment

Ok, o sa pun o poza sa vezi marfa (ca o paranteza vreau sa spun ca azi am primit un electromotor, daca pot sa ii spun asa, ca este de fapt un kkt bun de nimik, nu merge, de la "domnu`" gyurik, care de altfel dupa 10 intrebari de "sigur merge?" ma asigurat ca este in perfecta stare de functionare, dar...asta e mai sunt si dinastia printre noi) si daca ti se pare acceptabil ti-o trimit.
                1982 Mercedes w123 240D
                1992 Mercedes w124 200D

Comment

Daca era un electromotor nu iti ceream poza, te intrebam doar de 10 ori daca merge . Dar fiind o componenta estetica eu prefer sa o cumpar o singura data si in stare buna.Un electromotor de rezerva am si eu in stare de functionare dar prefer sa il pastrez pentru mine ca piesa de rezerva... De fapt am tot ce inseamna piese de rezerva de pe un motor din prima serie(de la pompa de injectie pana la cutie de viteza)

Te-as ruga totodata stronger sa imi dai un pret pentru masca respectiva si sa imi dai niste detali informative despre ea.
                  Are si ornamentele cromate? Are si emblema? In ce stare se afla si rama cromata pentru ca la cobra lu cumnatumeu desi cred ca sta pe butuci de 5-6 ani, ornamentul cromat nu are nicio pata... i impecabil, iar pe celelalta cobre din familie apar unele puncte de rugina? Cam cu cat doresti tu sa o vinzi?

Multumesc anticipat,
                  Cristian Savu.
                  Last edited by crstn_savu; 07-29-2009, 22:42 PM.

Comment

Te inteleg si sunt perfect deacord sa vezi produsul inaite de al cumpara...tocmai de aceea am spus ca pun o poza cu ea sa o vezi deoarece nu vreau sa bag ceva pe gat nimanui mai ales fiind o piesa de ornament estetic cum bine ziceai la care se poate vedea in poza toate eventualele defecte.Grila este buna nu este rupta si are ornamentele cromate pe ea, iar rama cromata este in principiu buna cu exceptia ca jos pe la mijloc este putin crapata (nu se vede absolut nimic dar mai bine sa sti) si despre pret mai bine vorbim in PM dupa ce vezi masca ca aici nu este thread de vanzari si tare mie sa nu se enerveze Dok si sa ne sanctioneze
                    1982 Mercedes w123 240D
                    1992 Mercedes w124 200D

Comment

apoi sa ma ierte domnii moderatori, ca am incercat de 3 ori sa postez un anunt si nu mi-a fost acceptat din varii motive...

Comment

Am revenit cu poze cu grila, se pare ca nu e chiar asa de insesizabila crapatura de care vorbeam, dar asa am retinut eu, oricum din cate am inteles eu pe tine te intereseaza grila care are ornamentele de crom pe ea si nu e rupta un pret nu stiu....40 lei e bine? si ti-o dau cu tot cu rama ca tot nu am ce face cu ea!
                        Attached Files
                        1982 Mercedes w123 240D
                        1992 Mercedes w124 200D

Comment

pretul ii foarte bun stronger, dar eu cautam ceva in stare perfecta sa pun pe masina. Adica prefer sa le fac toate bine din prima chiar daca ies mai scump. Momentan particip la o licitatie pentru o grila Avantgarde si sper sa o castig la un pret bun.

Iti multumesc tare mult pentru intentia pozitiva de a ma ajuta.
                          Numai bine,
                          Cristian Savu

Comment

"Alea jacta est" Nu ai de ce, sper sa gasesti ceea ce iti doresti, Salutari!
                            Last edited by stronger666; 08-02-2009, 00:24 AM.
                            1982 Mercedes w123 240D
                            1992 Mercedes w124 200D

Comment

Piese de cobra gasesti si la bursa, 50 ron masca!
                              W110-2.0 D 1966
                              W115-2.0 D 1971
                              W123-2.4 D 1982

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF