Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate ... See more
See more
See less

Cine salveaza o Cobra de a nu ajunge la fier vechi?

Collapse
This topic is closed.
X
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cine salveaza o Cobra de a nu ajunge la fier vechi?

Salutare tuturor
    Am un vecin care are o cobra w123 motorizare300D care doreste sa o duca la fier vechi ca sa elibereze curtea...o vinde cu pretul fierului vechi, doresc sa precizez ca masina este impecabila la interior are tapiteria interioara full din piele alba deosebita dar si piesele sunt fara stare buna si fara de uzura a fost tare bine intretinuta la timpul ei de actualul (proprietar...) dar masina nu mai poate fi pusa an circulatie deoarece nu o facut actele pe numele lui iar talonul a fost retinut de politie an urma cu multi ani ..dar este foarte buna pentru tapiterie si piese de schimb care peste 10 ani vor deveni o raritate pentru pasionatii acestor modele deosebite cum nu cred ca se vor mai fabrica vreodata ...
    Cine este interesat astept mesaj pe acest forum sau pe privat multumesc anticipat.

Poze,pret si numar de telefon.

sigpic

"Sunt printre voi,dar nu sunt unul dintre voi"

Comment

Eu sunt interesat 0736.35.18.13 sau 0765.93.36.93
      Suna-ma te rog maine sa vorbim mai in detaliu, chiar sunt interesat de masina.
      Poate chiar merg sa o vad.

stima
      Banii nu aduc fericirea, dar e mai confortabil sa plangi intr-un mercedes decat pe o bicicleta...!!!

Comment

Doryaniss, in weekend-ul asta ajung la Kogalniceanu sa vad masina cred ca sambata dupa amiaza.

stima
        Banii nu aduc fericirea, dar e mai confortabil sa plangi intr-un mercedes decat pe o bicicleta...!!!

Comment

Originally posted by zavelk View Post
          Doryaniss, in weekend-ul asta ajung la Kogalniceanu sa vad masina cred ca sambata dupa amiaza.

stima
          Ok sunt liber sambata dar trebuia sa ma si suni doar ai nr meu... daca nu intram pe forum sau eram de munca an ziua respectiva
          salut

Comment

Binenteles ca o sa sun inainte sa plec , merci.

stima

using Tapatalk 2

Comment

Originally posted by zavelk View Post
              Binenteles ca o sa sun inainte sa plec , merci.

stima

using Tapatalk 2
              Se poate anchide sa vandut pentru piese masina.
              Multumesc tuturor

Comment

Working...
              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF