Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubmercedes.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubmercedes au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubmercedes nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubmercedes(dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubmercedes(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

pot sa imi schimb grupul????

Collapse
X
Collapse
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• pot sa imi schimb grupul????

Salutare am o cobra 2000 benzina si imi huruie grupul rau de tot dar un grup perfect de pe o cobra 2000diesel oare se potrivesc ?
    Sau o sa imi dea batai de cap rapoartele de viteza?
    multumesc anticipat

Dieselul are alt raport fata de benzina ,ca atare cauta unul de benzina ,de preferat acelasi raport cu cel de pe masina

Comment

Grup MB 200-3,93:1
      Grup MB 200D-3,92:1 .
      Rapoarte cv. :
      MB 200- 1-3,98, 2-2,39, 3-1,46, 4-1,00 .
      MB200D-1-3,98, 2-2,39, 3-1,46, 4-1,00 .
      Concluzia si hotararea iti apartine .
      PS: acelasi grup si rapoarte il are si MB 220D .
      Diferenta de consum in l/100km, dintre cele doua modele, rezulta din alte caracteristici tehnice .
      Last edited by nstoe; 09-28-2010, 00:53 AM.

Comment

Originally posted by nstoe View Post
        Grup MB 200-3,93:1
        Grup MB 200D-3,92:1 .
        Rapoarte cv. :
        MB 200- 1-3,98, 2-2,39, 3-1,46, 4-1,00 .
        MB200D-1-3,98, 2-2,39, 3-1,46, 4-1,00 .
        Concluzia si hotararea iti apartine .
        PS: acelasi grup si rapoarte il are si MB 220D .
        Diferenta de consum in l/100km, dintre cele doua modele, rezulta din alte caracteristici tehnice .

Mi se pare un pic ciudata diferenta de doar 0.01 intre rapoartele celor 2 tipuri
        La mine cu motor 102 920(100cp) cu raport 3.42 gafaia la deal ,nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi fost cu 3.92...

Comment

La categoria rapoarte am intrat in ceata ca si concluzie se poate?
          Si inca odata multumesc mult pentru sfaturi.Sanatate

Comment

Eroare de interpretare . Scuze, si reluam :
            Grup 200-3,93:1
            Grup 200D-3,92:1
            Cv. 200 : 1-3,90:1, 2-2,30:1, 3-1,41:1, 41,00:1, MA-3,66:1 .
            CV.200D:1-3,91:1,2-2,32:1, 3-1,42:1, 4-1,00:1, MA-3,66:1.
            Datele au fost extrase din fisa tehnica a fiecarui model .
            Colegii care au in proprietate modelele 2000 si 200D pot confirma .

Comment

Va salut! Un link interesant:

De aici reiese ca d-nul nstoe are mare dreptate(ca de obicei).
              Numai bine va doresc!
              Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva.De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare.(Sigmund Freud)

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit!

Comment

Parerea mea este ca difernta de raporturi e insesizabila si poti face schimbarea matematic treba ar sta asa: intreapta a4a motorul va face 3930 la benzina si 3920 la diesel de turatii si roata va face 1000 si calculezi tu in continuare circumferinta rotii tale si vei vedea ca la o viteza de referinta care o vei lua tu motorul va merge mai putin turat cu10 rot pe min cu grupul de diesel ....Concluziile le tragi singur dar daca cel de diesel e perfect se merita.

Daca am gresit rog un coleg mai in masura sa ma corecteze pentru a nu da informatii gresite colegului!

Comment

Multumesc inca odata foarte mult .Cu prima ocazie o sa il schimb,proprietarii anteriori au mers fara ulei in grup si s-a cam dus pe apa sambetei.Sanatate si numai bine.Va astept in Sibiu la o bere.

Comment

Originally posted by motolau View Post
                    Salutare am o cobra 2000 benzina si imi huruie grupul rau de tot dar un grup perfect de pe o cobra 2000diesel oare se potrivesc ?
                    Sau o sa imi dea batai de cap rapoartele de viteza?
                    multumesc anticipat
                    Salut,
                    am ataşat trei tabele cu rapoarte şi efecte,
                    Attached Files

Comment

Diferenta, care bate la buzunar, intre un 200 benzinar si un 200 diesel esta ca primul are un consum mixt de 11,1l/100km iar al doilea 8,3l/100km. Aceasta diferenta de consum rezulta din solutiile tehnice ale motoarelor respective .
                      A se vedea link-ul prezentat mai sus .

Comment

Buna ziua
                        De curand sunt fericitul posesor al unui MB 200D . Legat de acest topic pot spune ca ma-ti bagat in ceata, de ce? pentru ca din ce inteleg eu unii dintre colegi vorbesc despre grupul diferential de pe puntea spate care are un singur raport de transmitere (si care intradevar devine zgomotos odata cu cresterea uzurii) si alti colegi care vorbesc despre cutia de viteze care are patru rapoarte de transmitere pentru mersul inainte si una pentru marsalier. Daca am gresit cu ceva va rog sa ma corectati. Vreau sa mai spun ca eu am invartit de cardan si la doua rotatii complete ,roata a facut o rotatie. Acest lucru verificat la doua masini. Un 200D si 300D.
                        Concluzie : raport de transmitere 2:1
                        Deci nu se potriveste cu nici unul din rapoartele prezentate mai sus. Eu cred ca ,colegul poate schimba grupul diferential fara probleme pentru ca raportul de transmitere in diferential este numai unul, rapoartele care difera intre diesel si benzinar fiind in cutia de viteze.
                        Numai bine!

Comment

Buna seara !

Asa se intampla cand nu ai habar ce se intampla intr-un diferential open... Concluzia era ca raportul este undeva catre 4:1, ca roata de pe partea opusa s-a invartit in sens invers tot de-atatea ori sau deloc, ceea ce te face sa crezi ca esti la 2:1.

Deci, chiar daca topicul este din 2010, rapoartele alea de 3.92 sau 3.93 potrivesc perfect unul in loc la celalalt... In ceea ce priveste raportul unui 300D fara turbo, acesta e undeva in jurul valorii de 3.5:1, iar la cele cu turbo si mai jos, undeva in jurul valorii de 3:1. Intermedierea valorii unui raport este un talent deosebit, daca nu ai chef sa demontezi capacul diferentialului, sa numeri dintii si sa faci o impartire...

Gaftoneanu, care ne-a parasit, nu are nici el habar ca cu 3.92 i-ar fi fost mai usor la deal decat cu 3.42, deci este nepregatit la acest capitol. Iar la diferentele de ordinul sutimilor dintre rapoartele cutiilor unui benzinar sau diesel, acestea nu merita luate in discutie ca fiind relevante. Asta este, si mecanica auto este o meserie care poate fi ridicata la rangul de arta, dar nu prea sunt multi artisti d-astia...

Dragos

Comment

Buna seara.

Ai dreptate, nu am luat in calcul faptul ca doar o roata era in aer. Scuze,cred ca m-am grabit, dar tind sa cred totusi ca una dintre masini nu mai are grupul original.

Comment

Buna seara !

S-a intamplat des ca o masina sa devina din benzinara, dieseloasa. Si daca dai jos un benzinar de 3.0 si pui un diesel de 2.0, dar grupurile raman aceleasi, ceva nu va mai fi ca inainte...

Deci, la masinile alea ori grupul s-a schimbat, ori motorul probabil, si nu mai armonizeaza una cu alta asa cum ar trebui.

Dragos

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF